slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Laserski depilator Lasersko uklanjanje dlaka Novo

8.000 din

Leskovac
Korišćeno
Dostupno odmah
262
10
pre 9 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
slanje od 7maja GODISNJI ODMOR
Član od 21.05.2010.
kp izlog

Lasersko uklanjanje dlaka, poboljšano IPL trajno uklanjanje dlaka 999,999 poteza, 3-u-1 uređaj za uklanjanje dlaka s 9 podesivih nivoa za žene i muškarce, noge za lice, ruke, bikini linija za kućnu upotrebu Brand Saralisi Preporučena upotreba za proizvod Dlake na nogama, pazuha Posebne karakteristike Podmlađivanje kože, 9 nivoa, dug životni vijek Napajanje žičani električni uključene komponente Cartridge O ovom članku

  • ✨【Bezbolno trajno uklanjanje dlačica】Sarlisi je primijenio najnoviju tehnologiju za uklanjanje dlačica pod nazivom Intense Pulsed Light (IPL) kako bi prekinuo ciklus rasta dlačica.  I dermatološki akreditovan kao siguran za kožu od strane Saveza za zdravlje kože.  Rezultati su klinički pokazali smanjenje rasta dlačica od najmanje 90% nakon samo 3 sedmice korištenja, a kožu ćete zagladiti nakon samo 8 sedmica.  (Napomena: nije prikladno za tamnu kožu)
  • Zadovoljite svoje različite potrebe: Kućno lasersko uklanjanje dlačica ima 9 različitih energetskih nivoa koji odgovaraju različitim osjetljivostima kože, samo pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje i možete slobodno podesiti opremu koja vam je potrebna.  Što je viši nivo energije, to je bolji efekat uklanjanja dlačica, preporučuje se prvi put koristiti nivo 1.  Štaviše, dizajnira automatski i ručni 2 načina rada, kako bi zadovoljio vaše potrebe za različitim područjima uklanjanja dlačica.  Pritisnite prekidač za blic za automatski režim.
  • Više od IPL uklanjanja dlačica: nadograđeno na 3 različite funkcije, tj. uklanjanje dlačica, podmlađivanje kože, čišćenje akni.  Pritisnite dugme za napajanje i dugme za blic istovremeno da promenite funkcije HR, SC i RA.  Istovremeno sa uklanjanjem dlačica, može se postići efekat njege kože.  ※Koža lica je tanja od kože na većem dijelu tijela, odaberite malu površinu za test osjetljivosti kože.
  • POVOLJNO I EKONOMIČNO: Dizajnirano sa velikim LCD ekranom koji na prvi pogled prikazuje nivo, režim i broj preostale fleš memorije.  999.999 bljeskova je dovoljno za cijeli život, nikada nećete morati kupiti zamjenski uložak za uređaj za uklanjanje dlačica koji je ekonomično rješenje kod kuće.  Istinski podižući profesionalizam salona na nivo potrošača, možete trajno smanjiti dlačice na tijelu iz udobnosti i privatnosti vlastitog doma.
ID Oglasa: #144027595
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.