slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Nano epilator sa kristalima NOVO

500 din

Beograd | Zemun
Korišćeno
Dostupno odmah
84
0
pre 2 dana
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:

 


Dizajnirali smo ovaj kristalni odstranjivač dlaka da nežno uklanja mrtve ćelije kože i dlake sloj po sloj, ostavljajući samo mali nevidljivi vrh dlake prianjajući za kožni omotač

Aparat za žene i muskarce je pogodan za sve tipove kože i odličan je za upotrebu na telu, bradi, bikiniju, nogama, pazuhu, intimnom delu i grudima


Svojstva:

 

Naziv proizvoda: Dvostrani četkani čistač stopala

Materijal: ABS, nanomaterijal

Neto težina proizvoda: 42,4 g/47,5 g (uključujući kutiju u boji)

Veličina proizvoda: 5,2 * 5,2 * 2,7 cm

Funkcija: uklanjanje dlaka, brušenje noktiju, brušenje kože stopala

Boja: ljubičasta, ružičasto zlato, zelena, siva, plava
Lista proizvoda:

1k multifunkcionalni kristalni epilator

【Lako uklanjanje dlačica】 Koristeći modernu tehnologiju nano stakla, Cristal Hair Remover nežno uklanja mrtve ćelije kože i dlake sloj po sloj, ostavljajući samo mali deo nevidljivih vrhova dlačica prianjajući za kožu.
【Odloži rast kose】Cristal Hair Eraser može omekšati i ukloniti dlake sa tela na korenu dlake bez ostavljanja mrlja, svežu i čistu kožu, hidratizirati i učvrstiti kožu i istovremeno odložiti rast kose.
【Široko korišćena】Aparat za  žene i muskarce je pogodan  za sve tipove kože i odličan je za upotrebu na telu, bradi, bikiniju, nogama, pazuhu, intimnom delu i grudima. Pošto je blag i efikasan, široko se koristi
【Odličan poklon】 Savršeno bezbolno uklanjanje dlaka za žene za svakodnevnu upotrebu ili putovanja. Ovo bi bio odličan poklon za žene i muškarce.
【Jednostavno za nošenje】 Uređaj za uklanjanje dlaka je male veličine i lak za nošenje. Možete ga staviti u ranac kada idete na poslovno putovanje. Neće vam zauzeti prostor i može se koristiti u bilo kom trenutku.

 

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.

ID Oglasa: #151844242
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.