slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Topilica / grejac za vosak sa 6 pakovanja voska, Leaflai

2.490 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
244
11
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Home-Shop
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi

[Komplet za profesionalnu depilaciju voskom] Setovi voska sadrže 1 električni grejač za kućni vosak (500CC), 6 pakovanja tvrdog voska različitih mirisa (3,53 oz/pak), 10 drvenih štapića za nanošenje voska. Providni poklopac olakšava gledanje kako se vosak topi. Zaštitni prsten za olakšava uzimanje voska bez kapanja.


[Vosak velikog kapaciteta] Sastojci perle od tvrdog voska sa ružom, medom, čokoladom, alojem, kamilicom, lavandom šest različitih mirisa. Pogodno za korišćenje na celom telu, uključujući vaše lice, ruke, pazuhe, noge, bikini zonu, stopala, obrve, gležnjeve i usne. Vrući vosak ima oko 85% do 99% uspešnosti bez ikakvih neželjenih efekata.

 


[Jednostavno za upotrebu] Rastopite zrnca tvrdog voska da teče na maksimalnoj temperaturi, okrenite ga na srednju temperaturu, sačekajte da se vosak spusti na odgovarajuću temperaturu, koristite priloženi drveni aplikator da nanesete i gurnite da vosak dospe do korena dlake. Sačekajte 10-20 sekundi, čim vosak nije lepljiv na dodir, brzo povucite vosak u suprotnom smeru od rasta dlačica. Jednostavno ga skinete direktno, bez nanošenja traka na vrh, za potrebe depilacije celog tela.


[Visoka kompatibilnost] Komplet za uklanjanje dlaka sa voskom izvlači dlaku iz korena i time usporava rast, uživajući u tome da ostanete bez dlake 3-6 nedelja. Grejač voska je pogodan za većinu vrsta voska, kao što su tvrdi vosak, konzervirani vosak, zrna voska, perle od voska, brazilski vosak, blok voska. Prilično je kompaktan i stoga lak za nošenje, idealan za upotrebu kod kuće ili na putovanju.

ID Oglasa: #145977065
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.