slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Topilica za Vosak i 5x100g voska u Granulama

1.990 dinFiksno

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
6
1
pre 10 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko Jankovic
Član od 13.07.2023.
Svi oglasi

Cyouh grejač voska,  za depilaciju u kućnim uslovima, profesionalno kao u salonu! ! ! U paketu dobije i 5 kesica voska od po 100 grama.

 

- Set za depilaciju voskom sadrži oko 30 drvenih štapića, 5 kesica od po 100 g voska i EU priključni kabl, tako da bukvalno nista nmorat dodatno da kupujete.

 

- Električni topljač za vosak je opremljen odvojivim dodatkom, čašom koja je pogodna za čišćenje, providnim poklopcem koji se koristi, ubrzava topljenje voska i sprečava ulazak prašine unutra. Omogucaa i veoma laku kontrolu vremena zagrevanja.

 

- Lak za upotrebu: Pogodan za većinu vrsta voska, uključujući tvrdi vosak, trakasti vosak, parafinski vosak, itd. Može ukloniti 98% vaše telesne dlake, poput pazuha, bikini zone, obrva, brade i druge dlake. Bez papira za depilaciju, bezbolno i anti-alergijski.

 

- Parafinsko topljenje za spa čini vašu kožu mekom i pomaže zaceljivanju ispucane kože, odlicna pomoc za hladnije dane. Pogodan je za parafinsku negu lica, ruku, stopala i tela. Koristi se za razmazivanje, omekšavanje i obnavljanje ruku, stopala i laktova uz pomoć aroma terapije parafinskim voskom.

 

Napomene:  Pre prve upotrebe izvršite test temperature na unutrašnjoj strani zgloba. Nakon depilacije koristite blagi losion, ili ulje kako biste umirili i nahranili kožu.

 

Za sve ostale informacije, mozete nas kontaktirati ovde, na "Viber", ili "What's app", kao i pozivom na sledece brojeve:  
064/37-999-86

ID Oglasa: #166116546
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.