slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Aparat za uklanjanje bora i podmlađivanje kože masažer

1.590 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
169
9
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Neron shop
Član od 26.12.2020.
Svi oglasi
Aparat za uklanjanje BORA
Masažer za vrat i lice 3 boje LED fotonska terapija
Nega kože
Tretiranje vrata protiv bora
Smanjenje dvostruke brade
EMS uređaj za lepotu

Specifikacija:
  • Naziv proizvoda: instrument za lepotu vrata
  • Nazivni napon: 3,7 V
  • Materijal: ABS + obloga
  • Nazivna snaga: 1,5 V
  • Kapacitet baterije: 500mAh
  • Vreme punjenja: 3,5 sata
  • Glavne funkcije: Podizanje i zatezanje, okrepljujuća koža

Paket sadrzi:
  • 1 * instrument za lepotu vrata
  • 1 * USB kabl za punjenje
  • 1* uputstvo za upotrebu.

Karakteristike proizvoda
Glave za masažu su specijalno dizajnirane za vrat, a aerodinamični dizajn je u skladu sa ljudskom industrijskom teorijom i prenosi energiju na svaki centimetar kože vrata.
Zvučna vibracija glave za masažu sa tri režima, praćena plavim, crvenim, ljubičastim svetlom u tri boje, EMS masažom, zajednički promoviše cirkulaciju krvi i promoviše metabolizam, kako bi se postiglo desalinizacija linija vrata, smanjio edem, opustio rame i vrat, akupunkturna terapija, brzo otkloniti umor i vratiti fizičku snagu.

Tri režima su nežna koža i protiv bora (plavo svetlo), toplo i podizanje (crveno svetlo), EMS zatezanje (ljubičasto svetlo), dugo pritisnite taster za uključivanje/isključivanje da biste pokrenuli uređaj, konvertujte režim svakim pritiskom, dok ciklus je završen, dugo pritisnite taster za uključivanje/isključivanje da biste ga isključili.

Postoje tri intenziteta sa svakim modom, a svaki mod dolazi sa vibracijom. USB kabl za punjenje, bezbedno i zaštita životne sredine. Mini prenosivi oblik, za upotrebu bilo kada i bilo gde. Novo uvođenje bioničkog koncepta dizajna, dizajna oblika ribljeg repa, delikatnog i novog.

Pitanje 1: Mogu li da koristim uređaj svaki dan? Odgovor 1: Da, možete. Snagu vibracija i podešavanje temperature ovog uređaja je dizajnirao profesionalni inženjerski dizajnerski tim, koji se može koristiti više puta dnevno.

Pitanje 2: Alergična koža, da li se može koristiti? Odgovor 2: Posebno izaberite zaštitu životne sredine, u skladu sa međunarodnim standardima materijala, bezbednosti, zdravlja, bez iritacije i alergije na koži, budite sigurni u svakodnevnu upotrebu.

Pitanje 3: U koje vreme se koristi svaki dan? Odgovor: Dostupan za bilo koji vremenski period, preporučuje se da ga koristite svaki put 5-10 minuta.

Novo u originalnoj ambalazi
ID Oglasa: #151778373
Informacije
Svi proizvodi su potpuno novi i nalaze se u originalnoj fabričkoj ambalaži.  

Slanje kurirskom službom ili lično preuzimanje u Beogradu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.