slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Boriwat MASAŽER ZA LEĐA VRAT i druge delove tela - NOVO

3.980 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
110
7
pre 11 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 02
* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.
* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Borivat masažer za leđa Masažer za vrat sa toplotom, 3D masažni jastuk za ublažavanje bolova, masažeri za vrat i leđa, ramena, noge, pokloni za muškarce, žene, mama, tata, opuštanje od stresa u kućnoj kancelariji i automobilu

Nadogradnja masažera za vrat i leđa: Veća veličina: 15 * 13 inča, 6 inča duže od običnih jastuka za masažu. Savršeno se uklapa u obline vrata i leđa kako bi pružio najudobnije iskustvo masaže. 2 pozicije grejanja sa 2 nivoa grejanja. 3 podesiva intenziteta.
2 zone grejanja sa 2 nivoa grejanja: Ovaj električni masažer ima dve ugrađene grejne zone, možete istovremeno uživati u toploti na vratu i leđima. Tehnologija fokalne toplotne terapije na 2 nivoa dodatno oslobađa bol i umor i stvara udobnost. Automatsko isključivanje za 15 minuta kako bi se sprečila prekomerna upotreba.
3 Podesivi intenzitet: Niski, srednji i visoki 3 intenziteta mogu pružiti udobnu masažu za ljude različitih uzrasta i nivoa umora. Sa 4 čvora za šiacu masažu dubokog gnječenja, ovaj masažer za vrat i ramena efikasno će smiriti umor mišića i ublažiti ukočenost na više područja vašeg tela.
Ideje za poklone: Borivat masažer za ublažavanje bolova u leđima i vratu, ovaj masažer za vrat biće najbolji pokloni za žene muškarce, tatu, mamu, suprugu, i sve voljene osobe da svakodnevno uživaju u dubokoj masaži tkiva. Pokloni za dan očeva Pokloni za dan majki, rođendanski pokloni za žene i muškarce.

ID Oglasa: #158647993
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.