slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Breo iSee4 masazer za oci sa

6.900 din

Inđija
Kao novo - nekorišćeno
68
1
pre 11 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Gmd
Član od 14.09.2011.
Svi oglasi

Prodajem novo i nekoriscen masazer za oci BREO iSee4

originalno pakovanje

cadjen iz kutije radi probe i slikanja

Breo iSee4 masažer za oči sa toplotom, električni šiacu masažer za suvo oko, naprezanje očiju, ublažavanje umora očiju i bolji san.

Smanjena buka: Novi motor sa nižom bukom, bez VIŠE ugrađenih zvukova prirode. Iskoristite čistu masažu očiju sa prijatnom toplinom na kraju dana!
Precizan i podesiv intenzitet: Motor opremljen u iSee4 je u stanju da održi preciznu snagu i vremensko trajanje kako bi ljudi uživali u efikasnoj masaži očiju. Povucite i olabavite kaiš ako osećate previše zategnutosti.
Termostatsko grejanje od 107,6℉: Dok vrući peškiri ne mogu da garantuju konstantnu tačnu temperaturu, iSee4 može lako da održava konstantnu temperaturu i funkciju grejanja na oko 107,6℉ da bi unapredio cirkulaciju, efikasno ublažio suve oči i crvenilo zahvaljujući svom urađenom funkcionalnom dizajnu.
Sklopiva i prenosiva od 180° , lagana: Breo iSee4 maska za masažu očiju može da se sklopi radi lakšeg prenošenja, tako da možete da je ponesete sa sobom gde god da idete, bolje se opustite i spavate tokom poslovnih putovanja. Kaiš za glavu je elastičan i može se lako podesiti tako da odgovara većini lica tinejdžera i odraslih. Pogledajte video zapise za uputstva za podešavanje.

 

126-8

zamene me ne zanimaju

ID Oglasa: #160133750
Informacije

Molim vas da ne trošite vaše i moje vreme glupim i bespotrebnim pitanjima
Kolika je najniža/zadnja cena? Jel fiksna cena? i Slicno. .
Ako ste pravi kupac napišite koliko za vas vredi ili koliko bi platili predmet
Svaki realan predlog cu razmotriti i odgovoriti. Na nerealne i ponizavajuce ponude necu odgovarati

 

  Hvala.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.