slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

CSM01 Šiacu masažer za leđa, ramena, vrat i dr delove tela

3.980 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 13

 

Masažer za vrat i leđa, šiacu masaža ramena sa 3 nivoa podesive brzine i umirujućom toplotom, masažeri za duboko gnječenje sa 8 čvorova za ublažavanje bolova u mišićima


3D masaža dubokog gnječenja - Osam dvosmernih rotirajućih čvorova simulira masažu ručnog gnječenja, odlična je za ublažavanje umornih i bolnih mišića. Dizajn u obliku slova U savršeno se uklapa u krivinu vrata i daje najbolji ugao masaže od 45° .
Udobna funkcija grejanja - Ugrađena napredna funkcija toplote prenosi toplotu na mišiće, Funkcija meke toplote omogućava vam da zagrejete masažer za vrat kako biste još više ublažili napetost. Automatski će se isključiti nakon 20 minuta kako bi se sprečilo pregrevanje.
3 podesiva intenziteta masaže - Ugrađena dvosmerna kontrola pokreta da oponaša pokret masaže u licu, što vam omogućava da ostvarite pravu i odgovarajuću količinu pritiska na mišiće.
Nadograđene trake sa dužim ručkama - Da bi se zadovoljile potrebe većih okvira tela, ovaj šiacu masažer je specijalno dizajniran sa dužim i širim trakama za ručke (10 cm duži od sličnih masažera) za podršku ruku u boljem položaju, pružajući najbolje iskustvo masaže.
Upotreba kod kuće i automobila - Sa ovim električnim masažerom za vrat i leđa možete uživati u prijatnoj masaži celog tela kod kuće ili u kancelariji, da se opustite od svakodnevnog napornog rada. Auto adapter vam takođe omogućava da se oslobodite umora i bolova od dugog putovanja.

ID Oglasa: #165952411
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.