slika
slika
slika
1 od 3

Dusek masazer

4.600 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
351
8
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nela
Član od 31.10.2011.
Svi oglasi
Masažni dušek Mikrokompjuterski kompjuter Good Comfort je vibracijski masažer za celo telo sa funkcijom infracrvenog grejanja, koji će vam pomoći da se nosite sa nelagodom u mišićima, ublažite napetost i grčeve mišića nakon napornog dana.
Takav masažer neophodan je osobama koje vode sedeći način života, bave se sedećim radom, jer nedostatak vremena u uslovima povećane zaposlenosti ne omogućava uvek prisustvo masažama. Dizajn matrice za masažu madraca za mikrokompjuter Good Comfort omogućava vam da se potpuno opustite i dobijete potpunu seansu opuštajuće masaže kod kuće, na primer, gledajući omiljene serije. Masažni madrac Good Computer Mikrokompjuter poseduje 8 režima masaže i lako se upravlja pomoću daljinskog upravljača.

Duzina: 150 x 55cm

Karakteristike:

- 10 vibracionih motora Funkcija grejanja. - Višenamenski kontrolni panel 4 automatska režima 3 intenziteta masaže.
- Automatsko isključivanje nakon 15 minuta rada.
ID Oglasa: #95054056
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.