slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

EKUPUZ pištolj masažer za sve mišice 30 brzina 6 nastavaka

3.280 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
33
2
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad online
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 17

 

Pištolj za masažu, EKUPUZ pištolj za masažu mišića sa 30 podesivih brzina i 6 masažnih glava, elektronski masažer za duboko tkivo za vrat, leđa, ramena


Duboka relaksacija mišića: EKUPUZ pištolj za masažu može opustiti vaše telo kroz duboku i moćnu masažu mišića nakon treninga i sprečiti prianjanje mišića. Čvrsto i ukočeno mišićno tkivo opušta i otklanja umor. Motor sa obrtnim momentom rotira između 1200 i 3300 puta u minuti i dopire do vašeg tkiva do 14 mm dubine kako bi olabavio fasciju (vezivno tkivo).
30 NIVOA BRZINA I 6 MASAŽNIH GLAVA: Masažer je opremljen sa 6 masažnih glava različitih oblika i 30 podešavanja brzine. Različiti dodaci su dobri za različite mišićne grupe i pružaju ciljani tretman za brzi oporavak.
Dug vek baterije i efikasno rasipanje toplote: opremljen sa visokokvalitetnom litijumskom baterijom od 2500 mAh, pištolj za masažu mišića može da se koristi približno. Nastavite sa radom 6-8 sati nakon punjenja. Skriveni sistem hlađenja efikasno odvodi višak toplote, što poboljšava performanse i može produžiti vek trajanja motora.
Snažan, ali tih: pištolj za masažu ima motor bez četkica i tehnologiju za smanjenje buke. Buka je smanjena na 35 dB. Sa inteligentnom zaštitom tajmera automatski se isključuje nakon 15 minuta neprekidnog rada.
Prenosivi dizajn: ergonomski oblikovana ručka minimizira spoljašnje vibracije, a neklizajuća silikonska ručka olakšava držanje masažera. Sve u praktičnoj torbici za nošenje, tako da svi delovi ostaju u savršenom stanju čak i kada putujete.

ID Oglasa: #165600965
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.