slika
slika
slika
slika
1 od 4

EMS masažer stimulator mišića za CELO TELO

900 din

Pančevo
Novo
56
3
pre 12 dana
Odgovara na 0% poruka.
Gigant Shop 061 211 87 97
Član od 07.09.2011.

EMS masažer stimulator mišića za CELO TELO Elektro stimulator mišića na USB punjenje

 

Predstavljamo savršen masažer koji će vaše telo održavati zdravim i u formi.

 

Posebni lepljivi silikon lako se postavlja i možete ga koristiti kada poželite i na bilo kom mestu na telu.

 

Elektromagnetni masažer je POSEBNO DIZAJNIRAN da učinkovito OBLIKUJE I MASIRA telo.

 

Masažer za celo telo će Vam pomoći da se otarasite bola. POMAŽE PROTOKU KRVI pomaže kod problema proširenih vena, umornih i otečenih nogu. ULTRA tanak i ne vidi se ispod vaše odeće te neće ometati vaše dnevne aktivnosti. SIGURAN je za BILO KOJI TIP KOŽE.

 

Preporučeno trajanje masaže jednog dela tela je 5-7 minuta. Veoma je praktičan i možete ga koristiti u kući, kancelariji ili u automobilu.

 

Napravljen je sa ciljem da na jednostavan način pokrene i relaksira mišiće vrata, gornjeg i donjeg dela leđa kao i svih ostalih delova tela.

 

Kombinacija TENS-a koji uklanja bol i EMS-a koji uspešno obnavlja i poboljšava tonus mišića. EMS je skraćenica za elektro mišićnu stimulaciju, široko korišćenu metodu koja se koristi godinama u rehabilitacionoj medicini i sportu.

 

Ovom metodom se uspešno obnavlja i poboljšava tonus mišića. EMS se koristi u tretmanu medicinskih stanja koja uključuju gubitak mišićne mase.

 

U sportu i fitnesu EMS se koristi kao dodatni deo konvencionalnog treninga u cilju stimulacije određene grupe mišića radi povećanja njihove jačine i efikasnosti, ili estetskog izgleda.

 

8 režima masaže i 19 nivoa intenziteta

 

Bežični masažer za celo telo ima 8 režima masaže i 19 nivoa intenziteta, pružajući Vam različite opcije za prilagođavanje masaže prema Vašim potrebama. USB punjenje

 

U paketu dobijate USB kabl preko koga možete puniti masažer.

 

Na svakih 15 minuta masažer će se sam pauzirati. Sadržaj pakovanja -1 kontroler -1 masažni leptir 1-usb kabl Aktivirajte mišiće i uklonite bol.

ID Oglasa: #156130669
Informacije
  • LIČNO PREUZIMANJE U PANČEVU!
  • Slanje kurirskom sluzbom na adresu koju navedete.
  • Kontakt: POZIV, SMS, VIBER
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.