slika
slika
slika
1 od 3

Jastuk za Vrat Jastuk za pravilno držanje vrata i ramena

1.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
24
2
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jelena_Alex 065 25 93 315
Član od 14.12.2014.
Svi oglasi
Ergonomski jastuk
Jastuk za pravilno drzanje vrata


Dugo savijanje glave, dugo sedenje, nepravilno sedenje i ukočenost vrata mogu izazvati bol u vratu. Potrebno vam je jednostavno i efikasno fizičko rešenje koje, uz kontinuiranu upotrebu, pomaže u ublažavanju bolova u vratu i pritiska, bolova u mišićima, TMZ-a i tenzionih glavobolja. Potrebno je samo 10 minuta da se ublaži bol u vratu.

Ergonomski dizajn, kriva vratnog relaksatora odgovara onoj vratnog pršljena. Kada ležite, pruža vertikalnu, horizontalnu podršku i istezanje savijanja kako bi se povećala vuča vrata, omogućavajući cervikalnom vučnom jastuku da pozicionira glavu kako bi smanjio pritisak na kičmu, podržao vratnu kičmu i pomogao C-krivulju vrata. U kombinaciji sa toplotnom kompresijskom terapijom, pomaže opuštanju mišića i cirkulaciji krvi.

Može se koristiti na tvrdim površinama kao što su kućni podovi, otvoreni ravni podovi ili mekane površine kao što su sofe, kreveti ili prostirke za jogu. Ova naramenica za vrat je lagana i laka za nošenje. Lako za nošenje i skladištenje. Idealan relaksator za vrat i ramena za opuštanje kod kuće, kancelarije i putovanja, tako da ljudi mogu udobnije da uživaju u ekstenderu za vratnu kičmu za ublažavanje zamora vrata na poslu ili putovanju.

Kada odlučite da koristite USB zagrejani jastuk za vuču za vrat, u kombinaciji sa grejnim jastučićem od grafena, pomaže u opuštanju zategnutih mišića u vratu i vilici, oslobađajući napetost i pritisak i pomaže cirkulaciju krvi. Ovaj USB jastuk za vuču za vrat sa grejanjem ima 3 podesive temperature i 3-časovno automatsko isključivanje kako biste bili na prijatnoj temperaturi. Jednostavno priključite USB kabl u mobilno napajanje, računar ili USB adapter
ID Oglasa: #164304773
Informacije
  JELENA_ALEKS   065 259 33 15

PUSTITE PORUKU PREKO KP



PRIMAMO I POZIVE



VIBER PORUKE



SMS







ODGOVORICEMO U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.







Za kontakt najbolje prvo poruka preko KP - Sms - Viber

POPUSTI NA KOLICINU







MOGUCNOST LIČNOG  PREUZIMANJA  NA VISE LOKACIJA



Ukoliko porucujete potrebno je ostaviti Vaše podatke

za slanje.

Placanje se vrši pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.