slika
slika
slika
1 od 3

Kvalitetni DRVENI MASAZER roler za stopala

450 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
811
22
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog
    • Stopala su svakodnevno pod velikim stresom jer tokom dana nose svu našu težinu.  Oni su naše veliko bogatstvo,  ali ne pružamo im uvek dovoljno pažnje, što je loše za naše zdravlje i dobrobit.  Redovnom masažom utičemo na oslobađanje napetosti u stopalima, Uz nekoliko minuta svakodnevnog opuštanja, drveni masažer za stopala od prirodnog drveta dovoljan je za savršenu terapiju blagostanja.
DRVENI MASAŽER OMOGUĆUJE: - Duboka masaža refleksnih zona
- Prirodna terapija za dobrobit
- 100% prirodno drvo
- Masažna pomagala stimulisu akupunkturne tčke
- Pomaže u boljem osećaju i opuštanju cielog tela
- Drveni valjci različitih oblika i veličina nude vam najbolju masažu refleksnih zona
- Kvalitetno i čvrsto drva omogućuje dugotrajnu uporabu
Drveni roler-masazer za stopala veoma je jednostavan za upotrebu, prakticno je neunistiv, lagan je i portabilan. Dizajniran je tako da Vas oslobadja napetosti i stresa jednostavnim trljanjem stopala o rolere.  Kao i svaka masaza, ubrzace Vam cirkulaciju krvi u stopalima, time oslobadjajuci umora i bola posle napornog dana. Stimulacijom vitalnih tacaka, kojih ima pregrst na stopalima, ojacava imuni sistem i opusta i odmara celo telo.  Svoj masazer drzim ispod radnog stola, pa svaki put kad sednem za racunar da odgovaram na Vase poruke, krenem da drljam noge o njega kako ne bih bio napet i nervozan : -) iskreno preporucujem!  
ID Oglasa: #101257774
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.