slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Masažer ručni pištolj

2.000 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
85
6
pre 13 dana
Odgovara na 37% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Kendi
Član od 30.11.2016.
Svi oglasi

Model sa slike

Ublažite ukočenost i bol u mišićima:

Poboljšajte cirkulaciju krvi,

Poboljša zdravlje mekih tkiva

 

  • Povećajte opseg vežbanja
  • Idealan je izbor da pomognete sebi, profesionalnim sportistima, ljubiteljima fitnesa ili povređenim ljudima da opuste mišiće i brže se oporave.
  • U isto vreme, pogodno je za lečenje bolova u leđima, bolova u mišićima, naprezanja u ramenima i drugih sub-zdravstvenih problema.

Kuiet – Tehnologija smanjenja pritiska vazduha na buku motora i 6 podesivih postavki brzine koji isporučuju i do 3.600 udaraca u minuti.

Podešavanje intenziteta.

Ovaj Masažni Pištolj Za Zdrav Život Fascial Gun ima 6 stepeni snage, što vam omogućava da dobijete odgovarajuću i odgovarajuću količinu pritiska za ublažavanje bolova u mišićima.

 

Osnovna baterija – litijum jonska punjiva baterija od 2000 mAh (malog kapaciteta, ali može se koristiti 60-90 minuta). KONCIZNI DIZAJN

Pokretanje jednim dugmetom, lagano za držanje jedne ruke, 4 masažne glave ispunjavaju većinu zahteva.

Duboka moć masaža: ručni masažer može ublažiti bolove u mišićima nakon vežbanja, smanjiti ukočenost mišića, smanjiti umor.

Pospešiće cirkulaciju krvi i raspon pokreta, poboljšati zdravlje mekih tkiva tela, efikasno i brzo opustiti telo i održati zdravlje.

Ultra tišina: pištolj za masažu koristi najnoviju tehnologiju za smanjenje buke i moćan visokokvalitetni motor bez četkica, opremljen motornim tamponima, pločom za zvučnu izolaciju i zaštitnom školjkom, trostrukim smanjenjem buke, ovaj masažni mišić je moderan, lagan i prenosiv.

ID Oglasa: #162175124
Informacije

0642725942

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.