slika
slika
1 od 2

Mašažer ručni

1.300 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 13 dana
Ld Shop 115 online
Član od 14.04.2024.
Svi oglasi
 Masažer Za Telo Relax Spin Tone Masažer Za Telo Relax Spin Tone NOVO, U ORIGINAL PAKOVANJUMasažer, ne samo da pruža efekat vežbanja. Takođe smiruje i opušta bolne mišiće usled dugotrajnog stajanja i sedenja. Masažer se može koristiti na području struka, vrata, ramena, ruku, kukova, butina i listova. Masažer Za Telo Relax Spin Tone  vam pruža jednostavan način da vežbate i opustite se u isto vreme. Konstruisan i dizajniran da bude u skladu sa krivinama karoserije. Jedinstvena brza rotacija i snažna masaža uklanjaju bolove. Lagan, zgodan. Spakujte ga bilo gde i bilo kada da opustite mišiće. Ublažava pritisak, vraća snagu i vitalnost. Postavljanje mrežastog poklopca, talasastog poklopca i kape sa valjkom. Mrežasti poklopac treba da se koristi samo sa talasastom kapom, nemojte koristiti mrežasti poklopac sa kapom na valjku.   Mrežasti pokrivač koji se koristi u kombinaciji sa talasastom kapom je pogodan za područja koja mogu izazvati zapetljavanje kose. Ne koristite kapu sa valjkom na mestima koja mogu da izazovu zapetljanje kose. Rad: Utaknite utikač za napajanje u zidnu utičnicu kompatibilnog izvora napajanja. Okrenite dugme (regulator snage i brzine) da biste pokrenuli Masažer Za Telo Relax Spin Tone. Dizajniran i projektovan u skladu sa oblinama figure tela. Lagan, praktičan, zgodan, lak način za vežbanje i opuštanje. Jedinstvena brza rotacija i snažna masaža uklanjaju bolove. Mršavljenje, toniranje i opuštanje, sve u jednom neverovatnom uređaju. Opuštajući ton sa dodacima za 4 glave kao što se vidi na slici. Spakujte ga bilo gde, bilo kada da opustite mišiće. Učvršćuje, opušta i oblikuje vaše tijelo. Razbija celulit i uklanja masne naslage. Uklanja bolove u vratu i leđima. Zateže i osvježava vašu kožu. Opušta umorne mišiće.

Porudžbine naručene tekućeg dana do 13 časova biće poslate taj dan, najkasnije sutradan. Mogućnost ličnog preuzimanja na nekim delovima Beograda i u Šapcu, za sve ostale info zvati ili pisati na viber na broj 0637851321 ili 0658244019
ID Oglasa: #165975363
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.