slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Masazer stopala i zglobova

9.999 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
379
9
pre 13 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Denis Shop
Član od 28.11.2020.
Svi oglasi
Masazer po veoma pristupacnoj ceni

Shiatsu mašina za masažu stopala, masažer za duboko gnječenje sa daljinskim upravljanjem toplotnom funkcijom, olakšanje mišića nogu kompresije nogu, plantarni fasciitis, za upotrebu u kućnim kancelarijama

Odlično za bolove u stopalima, dijabetičku neuropatiju, oticanje, poboljšanje cirkulacije ili samo opuštajuću masažu stopala. 2. Masažer za gnječenje , valjak za stopala gua sha masaža. prekrivač platna koji se lako rastavlja i čisti, zdravlje. 3. Brzo uklanja umor, pojačava cirkulaciju krvi u telu, uklanja endotoksin u telu, sprečava bolove u nogama, bolove u donjim udovima. 4. Inteligentni daljinski upravljač, dizajn dugmeta mašine, jednostavan za rukovanje.   Kako se koristi: 1. Otključajte kabl za napajanje kabelskog svežnja, spojite ga u utičnicu. 2. Pritisnite prekidač, mašina radi. 3.4 vrste režima za odabir, možete odabrati brzinu, pozitivno i negativno gnječenje.   Materijal proizvoda: ABS Boja proizvoda: crvena, crna Veličina proizvoda: 58k33k24cmVeličina poklon kutije: 67k40k31cm Težina proizvoda: 7kg  Napomena: 1. Ne koristite je na vlažnim mestima poput kupatila. 2. Prestanite da koristite ako vam je neprijatno.


Potrebni podaci za poručivanje  su:
Ime
Prezime
Broj
Grad
Mesto/naselje
Moguće porucavnje na sledeći broj
0612097951
Slanje se obavlja postexspressom
Pogledajte  naše  ostale ponude
ID Oglasa: #110568952
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 0601411300 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.