slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Masazer za stopala

3.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.246
19
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikolashop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Profesionalni masažer za noge sa infracrvenim masažnim masažerom za noge sa valjkom. Noge se svakoga dana trude da vas dovedu tamo gde treba. Da li želite da ih nagradite podmlađivačkim banjskim tretmanom u kompletu sa mehurićima, toplotom i tri dodatka za pedikir za pozitivno razmaženo iskustvo od pete do pete? Ako je tako, ne možete propustiti ovaj masažni masažer za stopala. Ova banja za noge sadrži jednu dodirnu tablu za kontrolu mehurića i grejanje 2 trake mehurića. Roller masažeri u slivu oživljavaju umorne noge, ostavljajući ih osveženima i umirenima. Motorizovani epicentar masažera masaže nogu rotira pritiskom stopala. Umirujuća toplota pomaže u održavanju temperature tople vode. Topli masažer za stopala može vježbati mišiće, poboljšati cirkulaciju krvi, pospješiti metabolizam i brzo ublažiti umor. Sa tako inovativnim dizajnerskim masažnim masažerom za stopala možete se odmoriti, opustiti i uživati bilo gde i bilo kada. Karakteristike Napravljen je od visokokvalitetnog materijala, dovoljno izdržljiv za vašu svakodnevnu upotrebu Pažljivo dizajniran, odličan za upotrebu. Ovaj masažer za stopala je usvojen najnoviji međunarodni grejni element, opremljen multifunkcionalnim, brzim grejanjem, sigurnim i pouzdanim pogodnim za profesionalnu upotrebu ili kućnu upotrebu
Specifikacije: Multi Functionsacupoint masaža; Automatski grejač; Infracrvena nega; Bubble Impact; Masaža vibracijama; Magnetoterapija Voltageac 240V frekvencija60Hz Snaga350V Neto težina4,15Kg Najviša temperatura 50 Približna količina vode 4,5L Bibulozna Levelipk4l izolacija Levelepover Color: Belo narandzasta.


Dostava Post Express
Ako želite da Vam pošaljemo proizvod, potrebni su sledeci podaci:   

                     Ime i prezime,  
                     Ulica i broj,  
                    Mesto i poštanski broj
              Broj telefona za kontakt   
Možete pogledati ceo asortiman u rubrici "svi oglasi"


Nikola: 065 955 21 99
ID Oglasa: #112925904
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.