slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Masazer za vrat sa elektricnim impulsima na baterije

990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
77
2
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan 0643670359 Novi Sad
Član od 29.02.2016.
Svi oglasi

Instrument za masažu vratnih pršljenova zasnovan je na teoriji tradicionalne kineske medicine. To je proizvod visoke tehnologije koji kombinuje dugoročna klinička iskustva i savremenu elektronsku nauku i tehnologiju. Ergonomski dizajn, dva ovalna furnira od nerđajućeg čelika obezbeđuju veliku kontaktnu površinu i sveobuhvatan efekat masaže. Može udobno da stane na vrat. Magnetni efekat, električna pulsna masaža, efikasno simulira tehniku masaže kineske medicine. Pomaže u promovisanju lokalne cirkulacije krvi i opuštanju lokalnih mišića. Ima veliki efekat u iskopavanju kanala, jačanju imuniteta kao i poboljšanju kvaliteta sna. Može se primeniti i na druge delove tela kao što su rame, struk, stopalo, list, ruke, leđa, itd. LED displej omogućava lak rad. Kompaktan i lagan, pogodan za nošenje. Savršen predmet za brigu o zdravlju.
B5

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!
ID Oglasa: #153830961
Informacije

Klikom na Svi oglasi mozete videti i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.