slika
slika
slika
slika
1 od 4

Masazer za vrat

1.700 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
62
1
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan
Član od 04.11.2021.
Svi oglasi
ПРИЛАГОЂИВ ДИЗАЈН - Умирујући топлотни омот за врат карактерише вибрације за осећај масаже и продужни ремен за прилагођено удобно пристајање. Прилагодите каиш како бисте савршено пристајали за додатну удобност и циљано олакшање. Јастучић за грејање пружа умирујућу топлоту за подручје вашег врата!
• ПУЊЕЊЕ УМИРАВАЈУЋИХ ГЛИНЕНИХ ПЕРЛИЦА- Утегнуте глинене перле пружају нежан притисак како би се појачале вибрације масаже и равномерно распршила умирујућа топлота. Помаже у смиривању и ублажавању болова у мишићима, укоченог врата и болова.
• ВИСОКОКВАЛИТЕТНА ТКАНИНА - Умирујући топлотни омот за врат је направљен од луксузног сомот материјала који је супер мекан на додир. Ова плишана тканина је нежна и пријатна на кожи што помаже у пружању ултра- удобности и опуштања.
• УГОДНЕ ВИБРАЦИЈЕ - Умирујући топлотни омотач за врат има 3 терапеутске поставке топлоте у комбинацији са 3 вибрације за масажу за 9 опуштајућих комбинација. Постоје три режима вибрације тако да можете да добијете умирујуће, прилагођено олакшање где год вам је потребно!
• КАРАКТЕРИСТИКЕ ЈЕДНОСТАВНЕ ЗА УПОТРЕБУ - Умирујући топлотни омот за врат има подесиву траку која омогућава прилагођено удобно пристајање како би омотач безбедно држао на месту. Изаберите између 3 нивоа топлоте и 3 нивоа вибрације за жељени комфор! 9 опуштајућих комбинација

Proizvode mozete poruciti SMS-pozivom ili viber na broj 0631824380
Mogucnost licnog preuzimanja na Novom Beogradu
Kontakt osoba IVAN
ID Oglasa: #147658954
Informacije
Garancija na ispravnost

Povracaj ne vrsimo

Samo zamene iskljucivo nakon sto dobijete paket nakon toga ne vrsimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.