slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Masažna fotelja Titan 3D SUPERIOR Germany

9.990 €

Novi Sad
Novo
4.338
16
pre 10 dana
Goran
Član od 28.06.2016.
Svi oglasi

Casada GmbH International  Germany-Masažne fotelje nemačkog kvaliteta-TITAN SUPERIOR DVOSTRUKI ROBOTSKI MASAŽNI MEHANIZAM-3D-JEDINSTVEN NA TRŽIŠTU
DVOSTRUKA FUNKCIJA GREJANJA GRAFENOM – NAJBOLJI IC GREJAČ AI  – INTELIGENTNO SKENIRANJE TELA

Masažna fotelja Titan od firme Casada predstavlja novi nivo u svetu masažnih fotelja. Već isprobani Casadini mehanizmi, u modelima superior klase, ovde su dovedeni do savršenstva u svojim kombinacijama masažnih tehnika i dizajnom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Do najsitnijeg detalja i u celosti kao tehnološki napredan proizvod najviše klase, ova masažna fotelja koristi AI-senzore za skeniranje i prilagođavanje našem telu pre samog početka masaže. (AI = Artifficiall Inteligence – veštačka inteligencija).
Jedini uvoznik i zastupnik nemačke kompanije Casada International -Casada Vita doo Novi Sad-NE POSTOJE "SESTRINSKE FIRME", NEMAMO SALON U BEOGRADU
Nemamo prodavnicu ili zastupnike nigde osim u Novom Sadu-pre kupovine proverite 
Izložbeni salon-Novi Sad Kralja Aleksandra 12-JEDINE MASAŽNE FOTELJE U SRBIJI IZ NEMAČKE
Garancija do 5 godina
Isporuka i montaža gratis
Obuka-uputstvo na srpskom
Casada Vita-zastupnik Casada GmbH International 063 182 48 45
https: //casada-adriatic. rs/

ID Oglasa: #136313217
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.