slika
slika
slika
1 od 3

Massage-Mini masazer-Masazer-Massage-Mini masazer

1.499 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
491
12
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svetlana
Član od 06.03.2021.
Svi oglasi
Massage-Mini masazer-Masazer-Massage-Mini masazeMasažni ogrtač efikasno gnječi mišiće vrata i leđa zahvaljujući djelovanju vibracija. Možete promeniti zone masaže - gornji deo grudnog koša, desni ili levi lumbalni deo i smer masaže. Navlaka se može koristiti i kod kuće, u kancelariji i u automobilu, čak i tokom hladne sezone. Uređaj pomoću kojeg možete efikasno rastegnuti mišiće vrata i leđa, poboljšati cirkulaciju krvi i funkcionisanje nervnog sistema. Razvijen na osnovu dobro poznatog dejstva orijentalne medicine primenom savremenih tehnologija.  

Priključite kabl za napajanje na rt. Uključite kabl u utičnicu za struju. Pritisnite dugme za uključivanje / isključivanje na daljinskom upravljaču da biste uključili ogrtač. Izaberite oblast i smer masaže. Pritisnite dugme za zagrevanje da biste uključili funkciju zagrevanja. Nakon završetka masaže pritisnite dugme za uključivanje / isključivanje na daljinskom upravljaču. Ne koristiti na povišenim temperaturama, za bilo kakve upalne procese, povrede. Ne koristiti u vlažnim prostorijama. Izbegavajte prodiranje vode u uređaj. Izbegavajte direktnu sunčevu svetlost.  

Oprema: Rt - 1 kom. Daljinski upravljač - 1 kom. Adapter za napajanje - 1 kom. Auto adapter - 1 kom. Originalno englesko pakovanje sa nalepnicom ruskog bar koda Nastava ruskog jezika Specifikacije: Crna boja Težina paketa: 693,1 g Veličina rta: 52 * 39 cm Veličina pakovanja: 40 * 31 * 10 cm 3 zone za masažuIsporuka se obavlja brzom poštom.
Pošaljite nam poruku na KP/Viber/Sms 
Sa vašim ličnim podacima:
-Ime i prezime
-Ulica i br
-Mesto i poštanski br
-Kontakt telefon (obavezno)
Preuzimanje se može obaviti i lično na Novom Beogradu od 10h-15h i na Konjarniku, kod kafica Troy-a u ulici Mihaila Todororovića 12 (tokom celog dana)
Naš kontakt je 0637766362
Pogledajte našu kompletnu ponudu na KP nalogu
ID Oglasa: #139502989
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.