slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Olovka Za Terapiju Bola Akupunktura Elektronska

990 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
132
5
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nela
Član od 31.10.2011.
Svi oglasi

Princip lečenja elektronskom akupunkturnom olovkom koristi se električnim impulsima za stimulisanje akupunkturnih tačaka, a zatim za aktiviranje ćelije i izdubljivanje kanala, dok postoji uslov za generisanje električnog impulsa, odnosno moraju se uključiti pozitivni i negativni polovi struje.

Olovka ima monopolnu izlaznu struju (vrh), tako da bi drugu polnu struju trebalo voditi rukama i formirati cirkuluciju sa nidom elektronske akupunkturne olovke, tako da će proizvesti električne impulse. Normalno je osećati malo utrnulosti držeći se za ruku, meridijanska olovka deluje, a ne problem kvaliteta.

Električna akupunktura. Moderna biotehnologija. Bez probijanja kože za akupunkturu. Sigurana i delotvorna, bez nuspojava

  • Delotvorna kod akutnog i hroničnog telesnog bola, kod artritisa, reumatizma, osteoporoze, išijasa, spondilitisa, migrene, sportskih povreda, bolova u mišićima i zglobovima, bola u leđima, fibromijalgije itd.
  • Snaga: 1 x AA baterija
  • Dimenzija: 22,5 x 12 x 5,5 cm
  • Materijal: plastika
  • Paket uključuje:1 * Massage Pen – Akupunkturnu olovku1 * glava tipa lopte 1 * glava tipa kupole 1 * priručnik za upotrebu na engleskom jeziku

Ako ga koristite za druge, pazite da jednom rukom dodirnete kožu druge osobe da biste formirali zatvorenu petlju, inače meridijanska olovka neće funkcionisati.

Snaga hvatanja 3 je držanje olovke uz minimalnu stimulaciju vibracijama. Izaberite ugodan način držanja olovke kako biste stimulisali akupunkturne tačke.

ID Oglasa: #147888564
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.