slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Optimus F7 masazer za stopala NOV

180 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
46
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Saša Mobil"1" ✅
Član od 18.03.2008.

Placen suvim zlatom oko 500e.

 

Samo proban.

 

Kompaktan i lak za upotrebu!

Uz OPTIMUS F7 masažer stopala štedite vreme, energiju i novac jer umesto da idete na skupe tretmane, možete za tren oka da napravite svoju malu oazu u dnevnoj sobi i da priuštite sebi nekoliko minuta uživanja.
Bolja cirkulacija stopala!

Poboljšava cirkulaciju u nogama i blagotvorno utiče na ceo organizam. Naši ograni i mišići rade zajedno i zato je neophodno da masažom tretiramo sve problematične regije tela.
Radi na principu refleksologije!

Refleksologija je masaža stopala koja predstavlja jednu od najstarijih tehnika masaže. Ona stimuliše tačke na stopalu i time direktno utiče na organe u celom telu.
Zbogom proširenim venama!

Masaža stopala blagotvorno deluje na celokupni organizam a dokazano je da pomaže kod problema proširenih vena i nadutosti.


Svi smo u nekom trenutku života osetili šta znače bolna stopala. Bilo da je u pitanju neki dugogodišnji problem, dugo stajanje, hod na štiklama, neudobna ili tesna obuća i slično.

Bol u stopalima često se manifestuje kao “ težina” ili “ trnjenje” a dešava se i da dođe do kočenja prstiju na nogama. Neprijatan i često veoma jak bol sprečava nas da uživamo u životu punim plućima.  

Upravo zbog bolnih stopala i neadekvatne brige o stopalima, mnogi ljudi odustaju od pešačenja, planinarenja i sličnih fizičkih aktivnosti koje su veoma benefitne za naš celokupni organizam.

Nema potrebe da odustajete od svojih hobija. Nema potrebe ni da svoje omiljene štikle zamenite nekom drugom obućom – ono što vama treba je OPTIMUS F7 masažer stopala.

 

Ljudsko telo je jedan organizam, naši ograni i mišići rade zajedno i zato je neophodno da masažom tretiramo sve problematične regije tela.  

OPTIMUS F7 masažer stopala je veoma kompaktan i lak za rukovanje. Uvek vam može biti pri ruci tako da u blagodetima masaže možete da uživate u bilo kom trenutku.  

Uz OPTIMUS F7 masažer stopala štedite vreme, energiju i novac jer umesto da idete na skupe tretmane, možete za tren oka da napravite svoju malu oazu u dnevnoj sobi i da priuštite sebi nekoliko minuta uživanja.

Ukoliko se koristi redovno, masažer za stopala pružiće vam fenomenalne dugotrajne rezultate. Bez bola u stopalima popravićete i svoje držanje tela, način hodanja ali i raspoloženje. Masaža stopala blagotvorno deluje na celokupni organizam a dokazano je da pomaže kod problema proširenih vena i nadutosti.

Koračajte sigurnim korakom, bez bolova u stopalima!


Bolja cirkulacija!

Posvetite pažnju i vreme svojim stopalima i koračajte bez bolova. OPTIMUS F7 masažer stopala poboljšava cirkulaciju u nogama i blagotvorno utiče na ceo organizam. Masažer radi na principu refleksologije, pogađa vaše bolne tačke i regeneriše vaša stopala.


Šta je refleksologija?

Refleksologija je masaža stopala koja predstavlja jednu od najstarijih tehnika masaže. Ona stimuliše tačke na stopalu i time direktno utiče na organe u celom telu. Ova tehnika masaže uklanja bol kako u stopalima tako i u organima sa kojima su ove tačke povezane.


Odblokirajte energetske kanale!

Prema refleksologiji, telo se sastoji iz 14 kanala koji prenose energiju preko nerava, limfe i krvi. Ako iz bilo kog razloga ovaj protok bude prekinut, neophodno je da se povrati adekvatnim stimulacijama.  

Masažom refleksnih tačaka stopala možemo da odblokiramo energetske kanale i na taj način stimulišemo unutrašnje organe na pravilan rad.


Mape stopala!

Refleksologija se kao tehnika masiranja primenjuje već više od 5000 godina i još tada napravljene su mape stopala koje jasno pokazuju povezanost naših unutrašnjih organa sa tačkama na stopalima.

 

 

------------------------ ooo --------------------------------------------------------------

ID Oglasa: #164175360
Informacije

Mobil"1" Otkup, Prodaja i Zamena telefona, tableta, smart satova, laptopova.
Najpovoljniji uslovi.
15 godina poslovanja, 2100+ samo pozitvnih ocena.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.