slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Optimus H7 masazer za vrat i ramena NOV

150 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
35
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Saša Mobil"1" ✅ online
Član od 18.03.2008.

Placen suvim zlatom oko 400e.

 

Samo proban.

 

Recite zbogom stresu!

Nakupljen stres najčešće se manifestuje kao bol u ramenima i vratu. Česte glavobolje takođe su pokazatelj toga da ste pod stresom i da vam je neophodan predah. Uz OPTIMUS H7 masažer pružićete svom telu predah koji mu je neophodan.
Vrat je osetljiva zona!

Loše držanje tela uzrokuje bolove u vratu, što u ozbiljnijim slučajevima može da dovede do okoštavanja i problema sa kičmom. Zbog sve dužeg sedenja pred ekranom navikli smo da glavu držimo neprirodno - savijenu na dole, što veoma opterećuje zonu vrata i ramena.
Svakodnevna masaža zaista pomaže!

Istraživanja su pokazala da je za sveopšte stanje našeg organizma mnogo delotvornija svakodnevna masaža u kratkim vremenskim intervalima. Umesto da jednom nedeljno ili jednom mesečno idete na skupe masaže i tretmane, uz OPTIMUS H7 u blogodetima masaže možete uživati svakoga dana.
Proveren kvalitet i dugotrajnost!

Masažer OPTIMUS H7 napravljen je od najkvalitetnijih materijala sa željom da vam svaka masaža pruži maksimalno olakšanje. Masažer radi na principu mehaničkih šaka koje verno oponašaju pokrete šijacu masera i time otklanja stres i napetost iz predela vrata i ramena.


Simptomi stresa nakupljaju se u zoni vrata i ramena što se manifestuje bolom i osećajem napregnutosti mišića tog područja. Mnogi ljudi naučili su da žive sa bolovima i to pravdaju “ savremenim načinom života” , ali to ne mora da bude slučaj. Osećaj bola i napetosti neće proći sam od sebe, šta više, ukoliko se ne interveniše na vreme, to može dovesti do okoštavanja, skolioze, išijasa i mnogih drugih problema.  


Proizvod na koji smo veoma ponosni i koji od srca preporučujemo jeste OPTIMUS H7 masažer vrata i ramena. Redovnom upotrebom dokazano ćete smanjiti bol i osećaj napetosti u gornjem delu tela, što će uticati na poboljšanje vašeg zdravlja.

 

OPTIMUS H7 masažer vrata i ramena radi na principu šijacu masaže koja je spoj nekoliko manuelnih tehnika. Tajna ove masaže je u tome što brzo i efikasno dovodi do opuštanja mišića leđa, ramena i vrata, čime vam trenutno smanjuje napetost.  

Redovnom upotrebom OPTIMUS H7 masažera vrata i ramena smanjićete nivo stresa, popraviti držanje tela a samim tim i vaše celokupno zdravlje. Već nakon nekoliko minuta upotrebe masažera, napetost mišića u predelu vrata i ramena će nestati.

Vreme je da svom telu pružite olakšanje i da uživate u životu bez bola. Sada je to moguće uz OPTIMUS H7 masažer vrata i ramena.


Za bolji san!

Ukoliko se mučite sa zaspite, često se budite tokom noći i imate loše snove, vrlo je verovatno da ste napeti, posebno u predelu vrata. Kvalitetan san doprineće i boljim poslovnim uspesima.


Dobar za reumu!

Ukoliko patite od reume, masažer OPTIMUS H7 može biti od velike pomoći jer će opusiti vaše mišiće ramena i pružiti vam olakšanje pri svakom pokretu. Već posle par minuta masaže cirkulacija će biti poboljšana.


Podstiče regeneraciju mišića!

OPTIMUS H7 masažer vrata i ramena opušta napete mišiće i podstiče ih da se regenerišu. Neudoban položaj tela dovodi do mikrooštećenja spoljnih vratnih mišića, tetiva i ligamenata, što dalje utiče na pojavu bola i napetosti.


Pogodan za sportiste!

Poznato je da masaža pomaže nakon napornih treninga, da vrati balans organizmu i opusti napeta mišiće. Masaža vratnog dela i ramena posebno će blagotvorno delovati nakon fizičke aktivnosti jer je upravo taj deo tela često pod najvećim opterećenjem.

 

 

 

------------------------ ooo --------------------------------------------------------------

ID Oglasa: #164175159
Informacije

Mobil"1" Otkup, Prodaja i Zamena telefona, tableta, smart satova, laptopova.
Najpovoljniji uslovi.
15 godina poslovanja, 2100+ samo pozitvnih ocena.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.