slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Optimus mini šijatsu masažer

2.500 dinFiksno

Obrenovac
Korišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 12 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vladimir Jakovljevic online
Član od 17.12.2018.
Svi oglasi
 Na prodaju kvalitetan, korišćen, ispravan, očuvan, original Optimus mini šijatsu masažer za ledja, vrat. Stanje kao na slikama. Šaljem brzom poštom.

Kratak opis:

OPTIMUS MINI masažer koristi visoko kvalitetna “mehaničke šake” odnosno kugle koje verodostojno oponašaju pokrete masera prilikom masiranja šijacu tehnikom.

Jedna od prednosti OPTIMUS MINI masažera jeste to što je malih dimenzija što ga čini uvek dostupnim i lakim za upotrebu, bilo gde i bilo kada.

Sedenje je najčešći uzrok napetosti mišića leđa u današnje vreme. Bilo da ste tinejdžer, mladić ili penzioner, veliki deo vašeg dana proći će u sedećem položaju. Dugotrajno sedenje ima velike zdravstvene posledice a samo neke od njih su:

-bolovi u leđima

-loše držanje tela

-česte glavobolje

-prekomerna težina

-slaba cirkulacija

 

Kako bismo makar delimično popravili stanje i pružili našem telu predah, stručnjaci savetuju redovnu upotrebu masažera. Tu na scenu stupa OPTIMUS MINI masažer koji će zbog svoje kompaktnosti i lakoće upotrebe brzo postati vaš najbolji prijatelj. Veruje nam, kada jednom počnete da koristite OPTIMUS MINI masažer, pitaćete se kako ste do sada živeli bez njega.


Da bi postigao što bolje rezultate OPTIMUS MINI radi u dve faze. U početku, svu pažnju usmerava na opuštanje zategnutih mišića leđa a zatim sledi druga faza, odnosno faza dubljeg pritiska na mišiće lumbalnog dela leđa.
ID Oglasa: #166139872
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.