slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

PEMF elektromagnetna podloga za stres i slično - NOVO

600 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
59
3
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Dušek se preporučuje osobama koje žive stresnim životom, osećaju se manje energije i žele da poboljšaju svoje opšte stanje.

Cena na njihovom sajtu je 550 dolara, možete proveriti na linku shorturl. at/vDHOV

 

PEMF Mat ima opseg frekvencija od 1 do 99 (69 frekvencija više) i maks. Intenzitet od 220 mikrotesla (154 više). Raznovrsniji programi, 8 kalemova od čistog bakra i veći intenzitet pokazali su se korisnijim.

 

Šta je uključeno?
-OKSINESS OMI PADS MAT Podloga za terapiju pulsnim elektromagnetnim poljem PEMF za celo telo


Moderan, lako sklopiv dušek dolazi sa jedinicom za upravljanje. Uređaj radi u frekvencijskom opsegu od 1 do 99 Hz i ima tri različita programa.


-Veličina dušeka: oko 65 k 25,6 inča (165 k 65 cm).
-Vrednosti intenziteta magnetnog polja merene na površini uređaja: mak. 220 mikrotela
- Adapter za napajanje

 

Preporučuje se za:
Dušek se preporučuje osobama koje žive stresnim životom, osećaju se manje energije i žele da poboljšaju svoje opšte stanje.

 

Tvrdnje:
Pulsirajuće magnetno polje podstiče sopstvene procese regeneracije u telu i pomaže da se:
- maksimizirati mentalnu jasnoću, fokus i produktivnost
-za povećanje energije i vitalnosti
-za pomoć opuštanju
-da bolje spavate i imate bolje opšte raspoloženje

 

Prednosti:
Ergonomski i sklopivi dizajn, za profesionalnu i kućnu upotrebu. Potpuno bezbedan, nije bolan za upotrebu i nema poznatih neželjenih efekata.

 

Uputstvo za upotrebu:
Upotreba proizvoda je veoma jednostavna, nisu potrebne profesionalne veštine. Jednostavno izaberite program, podesite dužinu upotrebe, a zatim samo legnite na dušek. Preporučljivo je koristiti dušek 2 do 3 puta dnevno u trajanju od 20 do 30 minuta. Zbog niskog intenziteta impulsnih elektromagnetnih polja, ne možete ga ni osetiti tokom sesija.

 

Dostupna su tri različita programa:
-P1 (podrazumevani program, frekvencija se postepeno povećava sa 3 Hz na 38 Hz, a zatim pada nazad),
-P2 (podrazumevani program, frekvencija se neprekidno i nasumično menja između 1-99 Hz),
-P3 (frekvencija je podesiva između 1 i 99 Hz).

Kako to radi:
Impulsna elektromagnetna polja koja proizvodi uređaj indukuju električnu struju unutar tela koja pomaže da se obnovi blokirani protok jona i stimuliše sopstvene procese regeneracije u telu.


Kao rezultat korišćenja dušeka telo dobija viši nivo energije, ublažava se umor, što pomaže da se postigne bolje opšte stanje celog tela.

 

Upotreba PEMF proizvoda je kontraindikovana kod ljudi sa pejsmejkerima ili drugim elektronskim implantom, kancerom, tumorom, visokom temperaturom ili infekcijama, problemima nepoznatog porekla, prekomerno aktivnim hormonskim poremećajima, mijastenijom gravis, imunosupresivnim tretmanom, deci mlađoj od 8 godina.

 

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. 01

 

ID Oglasa: #164263269
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.