slika
slika
slika
slika
1 od 4

Pojas za vrat koji greje

800 dinFiksno

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
44
3
pre 11 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mila-Online Prodaja, Nema Ličn
Član od 14.12.2019.
Svi oglasi
Cena 800 din 

Pojas za vrat koji greje
Turmalinski pojas funkcioniše po principu samo grejanja. Pojas sadrži kristalni turmalin - utkan u vlakna. Pojas sa turmalinom ubrzava toplotu apsorbovanu iz tela i njome zagreva mesto primene. Toplinu ćete sigurno osetiti! Ubrzava cirkulaciju u krvnim sudovima, ćelijskom metabolizmu i dovodi do opuštanja. Brzo zagreva mesto primene i opušta mišiće. Preporučuje se da se koristi bar 45-60 minuta dnevno. Karakteristike:
Materijal: biomagnetni materijaliVeličina: univerzalna (regulacija uz pomoć suvog zipsa)Boja: vidi slikuBolovi u vratu brzo nestaju
Muče Vas bolovi u vratu? Ovaj, na prvi pogled običan, pojas za vrat je dovoljno okačiti za vrat i za koji trenutak, bol će nestati. Zaboravićete da ste uopšte imali bol. Pojas za vrat se jednostavno kopča na lepljenje, bez komplikovanog kopčanja.
 
Gde ga primeniti?
Ovaj pojas možete koristiti bilo gde, kod kuće dok gledate tv, na poslu, prilikom sportskih aktivnosti ili tokom šetnje sa psom. Jednostavno, gde god da osetite bol, stavite pojas oko vrata i ubrzo ćete osećati samo toplinu i olakpanje od bola.
ID Oglasa: #144132861
Informacije

Mila  INTERNET prodaja!  

******Mogucnost licnog preuzimanja NE POSTOJI! ******
            NE POSTOJI NI AKO STE IZ KRUŠEVCA!   

Napomena:  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda.  Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

KONTAKT 065/ 5684664 Sms/Poziv/Viber

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.