slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

RENPHO masazer za noge

6.000 dinFiksno

Beograd | Palilula
Korišćeno
Dostupno odmah
12
1
pre 10 dana
Zvonko
Član od 15.06.2016.
Svi oglasi

RENPHO  masazer za noge  koriscen najvise 5 puta ako i toliko. U dobrom stanju pogledaj slike. Gospodji mami bilo prekomplikovano koricenje/stavljanje na noge.

 

Proizvodjac je poznat i ima kvalitetne proizvode u oblasti medicinske terapije. Nije kao vecina kineskih igracaka koje prodaju po internetu.

 

 

 

Kompletna masaža stopala i listova

Jedinstven dizajn sa velikom površinom za masažu koja simulira profesionalne pokrete masaže ruku za gnječenje i maženje mišića. Pomaže za opuštajuću i potpunu masažu vaših nogu.

 

3 režima i 3 intenziteta

Masažer za noge ima 3 režima i 3 intenziteta. Različiti režimi se mogu koristiti za zadovoljavanje različitih potreba i pružanje duboke masaže tkiva. Ovaj masažer možete lako kontrolisati pomoću ručnog daljinskog upravljača.

2 režima Funkcija grejanja

Funkciju grejanja možete uključiti ili isključiti po potrebi. Nadograđena verzija masažera za noge sa grejanjem ima proširenu površinu grejanja. Funkcija grejanja obezbeđuje toplotu za efikasno zagrevanje stopala i teladi, poboljšavajući kvalitet sna.

 

Podesivi omotač i prenosivi dizajn

Obloge za noge i stopala mogu se lako podesiti tako da odgovaraju gotovo svakom obliku tela. Za razliku od drugih sličnih uređaja, ovaj masažer za noge ima nekoliko creva, što ga čini praktičnijim za upotrebu. Pored toga, napravljen je od visokokvalitetne meke tkanine, što olakšava čišćenje.

 

Idealan poklon za celu porodicu

Ovaj masažer za noge je idealan za opuštanje kod kuće, u kancelariji ili na putovanju. To je odličan poklon za vašu porodicu ili prijatelje.

 

Vise inofrmacija o proizvodu kod proizvodjaca:

 

https: //renpho. eu/products/leg-compression-massager-lite

 

ID Oglasa: #166201204
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.