slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

ROWENTA masažer za oči protiv umora

23 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
52
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi

NOVO! ROWENTA masažer za oči protiv umora, izgledajte lepo i nakon neprespavane noći !

 

  • Izgledajte najbolje: Kreiran od strane stručnjaka za negu kože u Rowenta timu, No Flaws masažer za oči protiv umora kombinuje umirujuće vibracije i pročišćavajuću plavu LED svetlost kako bi smanjio znakove umora i nepravilnosti.
  • Probudite se: U režimu vibracija, nežna masaža uklanja višak tečnosti i stimuliše cirkulaciju krvi kako bi se smanjile vrećice ispod očiju i tamni krugovi. Preko 70% korisnika je primetilo efekat protiv umora sa manje otoka.
  • Uklonite nepravilnosti: Režim svetlosti cilja na nepravilnosti pomoću plave LED svetlosti, klinički dokazano uništava bakterije koje uzrokuju akne i smanjuje crvenilo. To je brz i efikasan način za uklanjanje bubuljica.
  • Povećajte negu kože: No Flaws masažer za oči takođe poboljšava apsorpciju vaše kreme za oči tako što gura aktivne sastojke duboko u kožu za maksimalni efekat. Dakle, dobijate tri tretmana u jednom.
  • Jednostavno koristiti: Veoma je jednostavan za upotrebu. Jednostavno kliznite dugme na režim vibracija i lagano masirajte vrhom 1 minut ispod svakog oka za efekat protiv umora. Zatim kliznite na režim svetlosti i tapkajte direktno na nepravilnosti.

 

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #157765397
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.