slika
slika
slika
1 od 3

Samozagrevajuci magnetni Pojas Za Lumbalni Deo Ledja

799 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
302
21
pre 13 dana
Odgovara na 34% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Vladimir 063/808-797-4
Član od 01.02.2010.
Svi oglasi
Sve je novo nekorišćeno u svom originalnom fabrickom pakovanju 
Ako imate problem sa ukočenošću u donjem delu leđa zbog predugog sedenja ili stajanja na poslu ili zbog izlaganja fizičkim naporima, pojas za lumbalni deo leđa koji vas greje i koji u sebi ima magnete je nešto što će vam pomoći da se rešite ovih neprijatnosti.

Toplotni pojas sa magnetima za lumbalni deo leđa izuzetno povoljno deluje na donji deo leđa. Izuzetno je prijatan za nošenje jer nije debeo i ima prozračne otvore kako se ne biste previše znojili. Blago greje lumbalni deo, a magneti koje sadrži poboljšavaju mikrocirkulaciju i samim tim ublažavaju ili u potpunosti otklanjaju bolove.

Ovaj pojas naročito je pogodan za za one koji dugo sede na poslu, u automobilu/autobusu. Mogu ga nositi osobe koje već imaju problema sa lumbalnim delom, ali se može nositi i preventivno.

Prijatno grejanje ovog fantastičnog pojasa osetićete već nakon 40 minuta, a za maksimalne rezultate se preporučuje nošenje 4-6 sati dnevno. Preporučuje se da se pojas uvek nosi preko tanje majice kako usled nošenja direktno na koži ne bi došlo do iritacije.
Vrlo je jednostavan za održavanje: dovoljno je nežno ga prebrisati vlažnom krpom. Ne treba ga celog potapati u vodu, ne treba ga peglati niti izlagati suncu i dejstvu jakih magnetih polja.
Pošaljite poruku (preko KUPUJEMPRODAJEM) sa Vašim podacima:                                                                           
Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS-om na broj 063.80.87.97.4 ili na Viber. Najbrza i najpovoljnija isporuka, posaljete poruku roba se salje odmah. Saljem kurirskom sluzbom PostExpress.   
ID Oglasa: #146832031
Informacije
Pošaljite poruku (preko KUPUJEMPRODAJEM) sa Vašim podacima:

Ime i prezime.                                                        




Ulica i broj.                                                        




Mesto i poštanski broj.          




Broj telefona za kontakt.   

ili SMS/Viber/WhatsApp na broj 063.80.87.97.4 

Moguć svaki dogovor oko cene kod poručivanja više proizvoda.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.