slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Shiatsu Masažer za leđa sa podesivim grejanjem + torba

6.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
17
1
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

Masažer za leđa sa podesivim grejanjem i trakama, šiacu masažeri za vrat za gnetenje dubokog tkiva za opuštanje bolova u mišićima ramena, najbolji pokloni za žene i muškarce za Božić rođendan, sa torbom za nošenje

 

Dublje gnječenje masaže: 8 moćnih šiacu masažnih čvorova za gnječenje rotiraju se dvosmjerno sa 3 opcione brzine kako bi se ponovilo iskustvo masaže lično. Masažni valjci sa 3D rotacijom savršeni za upotrebu na vratu, ramenima, gornjem delu leđa, donjem delu leđa, struku, stopalu, hulahopkama, listovima, nogama, stopalima i rukama.

 

Jedinstvene podesive trake: Naš masažer za vrat i ramena ima podesive trake za ruke koje se kreću u ukupnoj dužini od 48 cm do 58 cm kako bi stvorile pravo pristajanje za različite tipove tela. Masažer za ramena može se koristiti među porodicom i prijateljima. Najbolji pokloni za mamu tatu ženu muža. Udoban materijal i mogućnost pranja: Naš masažer za telo se može prati za dugotrajnu higijenu. Smanjite trenje sa mekom, prozračnom tkaninom. Vrhunska PU koža se može održavati čistom jednostavnom maramicom. Elegantna siva boja čini moderan izgled i osećaj.

 

Prenosivi masažer za leđa: Naš masažer za leđa i vrat dolazi sa elegantnom torbom za nošenje. Jednostavan za nošenje i jednostavan za rukovanje. Koristite ga bilo kada i bilo gde. Ovaj masažer dolazi sa kućnim adapterom za napajanje i punjačem za automobil tako da ga možete koristiti u kancelariji, automobilu ili kod kuće.

ID Oglasa: #163066775
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.