slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Siatcu Masazer za ledja i vrat sa toplotom - Triducna

150 €

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
1.166
12
pre 11 dana
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog
Shiatsu Back and Neck Massage Cushion with Heat - Massage Cushion with Deep Tissue Kneading, Adjustable Neck Height and Seat Vibration for Home or Office      
  •   PODEŠIVA MASAŽA VRATA: 4 čvora za šiacu masažu brinu o vašem vratu i ramenima za udobnu masažu. Čvorovi za masažu se mogu podesiti vertikalno kako bi se prilagodili različitim visinama tela za celu porodicu. Pogodan je za osobe visine između 150 i 190,5 cm. Poklopac koji se može skinuti za lako i higijensko pranje.
  • Šijacu masaža leđa i vibracije sedišta - Masažer za leđa sa 8 dubokih masažnih čvorova može da se kreće gore-dole da opusti i umiri mišiće čitavih leđa. 3 oblasti za masažu koje možete izabrati: cela leđa, gornji deo leđa ili donji deo leđa, možete odabrati područje za masažu prema vašim potrebama. 3 nivoa intenziteta vibracija na zadnjici za udobnu masažu kukova i butina.
  • KARAKTERISTIKA TOPLOTE I VIŠE ZAŠTITA - Funkcija toplote na vratu i leđima pruža dodatni dodir umirujućih mišića. Odaberite toplotu da biste dobili udobnu masažu prema vašim potrebama. Jastuk za masažu je opremljen 15-minutnim automatskim isključivanjem i uređajem za zaštitu od pregrevanja kako bi se osigurala sigurnost.
  • Super udobnost: Odlična PU koža, tkanina za vrat otporna na habanje i prozračna 3D mrežasta tkanina omogućavaju vam da uživate u masaži leđa uz udobnost. Auto adapter i adapter za napajanje vam omogućavaju da ga koristite kod kuće na sofi, autosedištu ili kancelarijskoj stolici. Fleksibilna traka može da pričvrsti masažni jastuk na vašoj stolici.

Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #133681198
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.