slika
slika
slika
1 od 3

Smart Fitness Elektro Stimulator 5u1

1.299 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
580
25
danas
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dragana
Član od 07.02.2014.
kp izlog
Stimulator mišića 5 u 1 – EMS Smart Fitness Muscle Training Gear Abs Training 5 in1

OPIS PROIZVODA:

Prenosivi EMS 4-režim za punjenje stimulatora je uređaj za izgradnju i oblikovanje mišića udobno i sigurno. ✅ Skriven je pod odećom i možete ga koristiti u svakom trenutku gde god da se nalazite.
✅ Revolucionarni uređaj za dizajniranje mišića sa specijalno dizajniranim EMS podlogama pogodan je za muškarce i žene bez obzira na njihovo fizičko stanje.
✅ To je savršen uređaj za izgradnju mišića, rehabilitaciju ili intenziviranje treninga, jer koristi elektrostimulaciju kako bi se mišići izvukli iz oblika brže od bilo koje vežbe.
✅ Dovoljno je da koristite stimulator mišića samo 30 minuta dnevno tokom 3 meseca, zajedno sa zdravim načinom života i rezultati će uskoro doći.
✅ Stimulator mišića je prenosiv i potpuno bežični, tako da možete da ga koristite bilo gde, bilo kada!
✅ Vaši mišići će početi da ojačavaju, oblikuju, povećaćete i njihovu izdržljivost i bićete zadovoljni postignutim rezultatima.

Set sadrži 5 elektrostimulatora mišića sa kojima pokrivate vezbanje svakog dela tela od sata u mega setu sve na jednom mestu po povoljnoj ceni

Novo, nekorisceno

Pogledajte celokupnu nasu ponudu klikom na KP IZLOG ispod broja telefona
ID Oglasa: #103061564
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.