slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Smart stimulator mišića 5 u 1

1.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
11
1
juče
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
David
Član od 09.03.2013.
kp izlog

Prenosivi EMS (Električna Stimulacija Mišića) 5u1 je uređaj za izgradnju i oblikovanje mišića celog tela, veoma udobno i sigurno.

 

✅ Skriven je pod odećom i možete ga koristiti u svakom trenutku gde god da se nalazite.
✅ Revolucionarni uređaj za dizajniranje mišića sa specijalno dizajniranim EMS podlogama pogodan je za muškarce i žene bez obzira na njihovo fizičko stanje.
✅ To je savršen uređaj za izgradnju mišića, rehabilitaciju ili intenziviranje treninga, jer koristi elektrostimulaciju kako bi se mišići izvukli iz oblika brže od bilo koje vežbe.
✅ Dovoljno je da koristite stimulator mišića samo 30 minuta dnevno tokom 3 meseca, zajedno sa zdravim načinom života i rezultati će uskoro doći.
✅ Stimulator mišića je prenosiv i potpuno bežični, tako da možete da ga koristite bilo gde, bilo kada!
✅ Vaši mišići će početi da ojačavaju, oblikuju, povećaćete i njihovu izdržljivost i bićete zadovoljni postignutim rezultatima.

Uređaj koristi električni stimulator mišića (EMS) koji će savršeno oblikovati vaš trbušni zid i omogućiti Vam da izgubite masne naslage na Vašem trbuhu. EMS ili Elektro-Mišićna Stimulacija je tehnologija posljedne generacije koja šalje sitne električne impulse direktno do mišića, čime pojačava njihove prirodne kontrakcije i čini svaki trening efikasnijim. Na taj način fitnes podižemo na potpuno novi nivo – dobija se alternativni način vežbanja koji ima višestruke prednosti u odnosu na bilo koji drugi regularni način treniranja, potpuno bezbolno i sigurno.

 

 

Svojstva:


1. Oblikuje i jača mišiće trbuha, ruku, nogu, zadnjice
2. Pomaže pri mršavljenju.
3. Jednostavan za korištenje, 6 načina vežbanja.
4. Električna stimulacija mišića (EMS) Tehnologija
5. Svaki dan vežbajte 30 minuta.

 

 

Paket uključuje:


1. Stimulator trbušnih mišića
2. Stimulator mišića na rukama x 2
3. Stimulator mišića na butinama x 2
4. Vratni stimulator
5. Stimulator zadnjice
 

ID Oglasa: #158815881
Informacije
Pošiljke uglavnom šaljem Post Expressom, po vašoj želji običnim ili CC koji je nešto sporiji ali košta 200 dinara fiksno, a moguće je lično preuzimanje na teritoriji Beograda u bilo koje doba na Banovom brdu ili nekom drugom mestu koje nam odgovara.

Uvažavam reklamacije na ispravnost i kvalitet.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.