slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Soehnle profesionalni masazer

65 €

Pančevo
Korišćeno
Dostupno odmah
311
9
pre 11 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Soehnle
Član od 04.07.2014.
Profesionalni masazer koji je kostao preko 200e, ja ga prodajem upola cene
Donesen iz Nemacke
Testiran/Ispravan
Radi na 220v (kucni uredjaj)
Nije igracka kao oni jeftini od par hiljada, vec cena govori o kvalitetu, par flekica i jedna ogrebotina od transporta.
Ima cak i opciju blagog grejanja sa infracrvenim lampama za ublazenje bolova

Saljem bexom

O uredjaju:

СОЕХНЛЕ Цхилл анд Го Плус протеже масажу до врата за додатно опуштање. Ефикасно користи две варијанте масаже: Јединствена "тродимензионална (3Д) Схиатсу масажа дубоког ткива снажном масажом прстима, стимулишући проток енергије и приметно опуштање. Алтернативно, масажа која се котрља нежно дуж кичме, опуштајући напетост Како функционише. Опционална функција грејања може се активирати како би подржала опуштене мишиће. У зависности од ваших индивидуалних потреба, масажа, начин масаже и топлота могу се подесити ручним контролером.
Захваљујући елегантном интуитивном ручном управљачу, масажер постаје дечја игра. Интензитет масаже се може регулисати.   Ово је исто време када и идеална масажа.
истиче се Још једна посебна карактеристика Соехнле масажног јастука је уклоњиви јастук за седиште. Као резултат тога, савршено је постављен на свим столицама са спуштеним седиштем и нема више клизања. Еластична трака за причвршћивање осигурава оптимално држање наслона
Производ се добро уклапа са било којим дневним боравком захваљујући својој елегантној и суптилној белој и светло сивој боји. Синтетичка кожа је високог квалитета, веома робусна и лака за одржавање. Од свих природних лијекова, масажа, доказана напетост најбоље је да се опустите и поново повећате субјективно благостање. Али не морате увек имати времена да закажете термин код професионалног масера ​​- а ваш партнер није увек доступан. То више није проблем. Захваљујући новим јастуцима за масажу Соехнле, свако може уживати у дивној веллнесс оази код куће.
ID Oglasa: #131287345
Informacije
Pazljivo pogledajte svaku sliku i procitajte text
Kontakt preko kupujem prodajem poruke
Moje ocene su moja garancija da cete biti maximum ispostovani
Na neki predmet mogu da spustim cenu ako mi se isplati.
Na neki oglas je navedeno da saljem bexom ali vise ne, samo sa postom obicnom saradjujem.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.