slika
slika
slika
1 od 3

Tigrova mast crvena 19g

750 dinFiksno

Čačak
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
57
4
pre 14 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Goran
Član od 17.11.2013.
Svi oglasi

Tigrova mast crvena 19g

 

Za eksternu upotrebu

Čuvena tigrova mast ima višestruku primenu, najpoznatija mast na svetu, ublažava reumatske bolove, svrab kod ujeda insekata, ublažava glavobolju, bol u grlu, pomaže kod začepljenog nosa, odbija insekte. . .

Tigrova mast je jedinstven spoj 100% prirodnih, kvalitetnih i najfinijih eteričnih ulja. Nanosi se na kožu laganim utrljavanjem pri čemu postepeno smanjuje bol, poboljšava cirkulaciju i deluje protivupalno.

Aktivni sastojci Tigrove masti su kamfor, mentol, ulje kajuputa, ulje mente i ulje klinčića.

Tigrova mast je prirodna, nema nuspojava, može se koristiti i 3-4 puta na dan kroz duže vreme, bez nuspojava. Mast je isključivo za spoljnu upotrebu. Ne sme se uzimati oralno. Ne sme se koristiti kod dece mlađe od 2 godine starosti. Treba izbegavati kontakt s očima i drugim sluznicama.

 

Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

ID Oglasa: #162084101
Informacije

Moguće lično preuzimanje po dogovoru, ili slanje brzom poštom AKS ili Post express,  
Moguće je i slanje kao CC paket
(poštarinu plaća kupac)

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.