slika
slika
1 od 2

Vazdušni jastuk za vrat

990 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2
0
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Shopex online
Član od 29.03.2024.
Svi oglasi

Zamislite da imate uređaj koji vam pomaže kod bolova u vratu dok udobno sedite na kauču i čitate knjigu, ili dok radite za računarom, ili dok gledate TV. Zamislite kako se svi vratni mišići opuštaju, a osećaj bola počinje da nestaje kao magijom.

Ovaj uređaj podržava vrat, dok podiže kost vilice.  Ovo stvara optimalno poravnanje kičme, što ublažava napetost u vašim nervima. Mnogi ljudi doživljavaju ublažavanje bolova u leđima, kičmi i ramenima i ublažavanje grčeva.

 

Nije potrebna montaža.  

Bez obzira gde se nalazite u teškim danima, iskusite kičmu kod kuće ili u pokretu. Mekan, lagan i dovoljno mali da stane u vaš kofer, tašnu, auto ili ranac.

Ovaj cervikalni jastuk je lako podesiv tako da možete da kontrolišete količinu vazduha za udobno istezanje kičme kako biste opustili vrat i ramena.

 

SPECIFIKACIJE

Naziv: Vazdušni jastuk za vrat na naduvavanje

Primijeniti na: Vrat

Sloj: 3 sloja

Koristi se za: Podršku za vrat

Veličina: Jedna veličina, podesiva.

PAKET UKLJUČUJE

1 x Vazdušni uređaj.

ID Oglasa: #166172497
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.