slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Voyor ručni punjivi masažer za lice i ostale delove

4.000 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
99
5
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi

Napomena : Potpuno ispravan masažer sa 3 glave i kabelom za punjenje, uputstvom  kako i dolazi u fabričkom pakovanju .  

 

Mali ali moćni. VOYOR bežični masažer za dubinsko mršavljenje je efikasan za smanjenje celulita i lokalizovanih masnoća na svim delovima tela, posebno na licu. Dolazi sa 3 zamenjive glave koje ne samo da mogu očistiti lice i telo glavama četkice, već i masirati celo telo kako bi se ublažio umor pomoću glave za masažu. Što je još važnije, njegova česta upotreba za masažu može podmladiti kožu, pomoći u promicanju cirkulacije krvi i metabolizma te sagorevanju masti.

  OSLOBODITE TENZIJE I BOLOVE U MIŠIĆIMA Sa trećim nadograđenim snažnim motorom i 8 grupa masažnih valjaka od ukupno 80 komada, talasne glave mogu vam ponuditi snažnu masažu dubokog tkiva od preko 42900 puta u minuti, koja može efikasno poboljšati vašu cirkulaciju krvi i osloboditi bolne ili napete mišiće na licu, šaci. , ruku, vrat, stopalo i telo.  

 

POMOĆU SMANJENJE CELULITA Možete koristiti valjak za masažu protiv celulita nakon tuširanja kako biste pomogli vašoj kremi ili ulju protiv celulita da prodre duboko u vašu kožu, što pomaže u uklanjanju masnoće i pilingu za glatku kožu. Redovna upotreba može pomoći u uklanjanju celulita, zategnuti i tonirati vaše telo.

 

3 NIVOA SNAGE I 2 SMERA MASAŽE Ovaj masažer za leđa ima 3 podesiva nivoa brzine (NISKA, SREDNJA i VISOKA) i 2 prekidača za smer rotacije (u smjeru kazaljke na satu i suprotno od kazaljke na satu) kako bi zadovoljili vaše različite potrebe.

 

VIŠENAMENSKI I VODOOTPORAN

Dođite s 2 različite vrste četkica za lice i tijelo koje vam mogu ponuditi učinkovito i prekrasno iskustvo čišćenja kože.  Ovaj masažer za lice je vodootporan IPX7, tako da možete biti sigurni da ga koristite pod tušem.

 

    BEŽIČNI I PRENOSIVI

 Ergonomski dizajn ručke olakšava rukovanje. Prenosni bežični i punjivi dizajn omogućava vam da uživate u opuštajućoj masaži bilo kada i bilo gde.

 

SPECIFIKACIJE:

Naziv proizvoda: VOYOR Multifunkcionalni električni masažer
Model: VRMM1
Materijal: ABS
Radni napon: 7,4 V
Radna snaga: 11 W
Kapacitet baterije: 1000 mAh
Veličina proizvoda: 17 x 11,5 x 8 cm
Težina proizvoda: 378 g
Vreme punjenja: 3 h

 

  SADRŽAJ PAKETA:

  • 1 x VOYOR multifunkcionalni masažer
  • 3 x Zamjenske glave
  • 1 x USB kabl za punjenje (USB punjač nije uključen)
ID Oglasa: #147944063
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.