slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Flasteri protiv uraslog nokta za urasle nokte 50kom

600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
768
6
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Miloš
Član od 05.01.2022.
Svi oglasi

3-slojna struktura】: Set alata za urastao nokat ima 3 sloja, gornji sloj je napravljen od netkanog materijala, mekan na dodir, prozračan i elastičan i ima dobru propustljivost vazduha. Sredina je samolepljiva traka koja je napravljena od ekološki prihvatljivog lepka i neće povrediti nokte. Donji deo je PVD gumena traka koja je čvrsta i dobro pristaje prstima.

 【Dobar efekat】: Nalepnica za korekciju uraslog nokta je profesionalni alat za lečenje paronihije, koji efikasno poboljšava urasli nokat. Vaši zakrivljeni nokti mogu biti uhvaćeni u meso i biti veoma bolni, čak i uticati na vaš život, korektor uraslog nokta će izazvati napetost nagore, menjajući fizičku krivinu rasta nokta i ublažavajući bol.

 【Zaštiti rast noktiju na nogama】: Proteza za nokte na nogama koristi mehanizam poluge da promeni ugao rasta noktiju i pruži dobru negu noktima kako bi se održao zdrav rast noktiju i izbegao unutrašnji rast noktiju, što može izazvati bol

【Ublažite bol】: Korekcija je bezbolna i nežna nekoliko nedelja. Dugotrajna upotreba je bolja. Nalepnice za korekciju noktiju su napravljene od visokokvalitetnih materijala za praktičnu upotrebu i neće povrediti nokte.

 【Savršeno pristajanje】: Koristi ton kože i savršeno se stapa sa kožom. Ispravite svaku stranu noktiju na nogama. Lepljiva osnova flastera je čvrsta i može se dobro pričvrstiti za stopalo. Mali, zgodan i lak za nošenje, koristite ga za ispravljanje noktiju na nogama bez odlaska u pedikir, čime ćete uštedeti vreme i novac

 【Jednostavna upotreba】: Očistite nokte i držite ih suvim, kako biste sprečili da se korektor uraslog nokta kontaminira stranim materijama i da se ne zalepi čvrsto. Zatim zalepite flaster u centar nokta i pritisnite ga 2-5 minuta dok se lepljiva strana ne zalepi za nokte. Možete ga menjati s vremena na vreme i koristiti pre spavanja.

 【Dovoljna količina】: Dobićete 5 listova nalepnica za urastao nokat bez lepka, 10 komada za svaki list, ukupno 50 komada po kutiji. Ova količina se može koristiti dugo vremena. Ispravljanje uraslih noktiju zahteva proces, posebno u teškim slučajevima. Molimo vas da ga redovno koristite i redovno ga menjajte.

 *Podsetnik: Očistite nokte pre upotrebe da bi nokti bili čisti i suvi. Kada se koristi, zalepite i čvrsto pritisnite obe strane tako da obe strane budu pogodne samo za nokte. Srednji šrapnel će obezbediti silu prema gore.

Preporučuje se zamena svaki dan i čuvanje mesec dana

 Sadržaj paketa: - 1 kutija (50kom)

ID Oglasa: #143733401
Informacije
Uvek prvo proveriti dostupnost proizvoda!

Lično preuzimanje uz dogovor!   

Pošaljite poruku (preko KUPUJEMPRODAJEM) sa Vašim podacima:

Ime i prezime.                                                       

Ulica i broj.                                                       

Mesto i poštanski broj.         

Broj telefona za kontakt.  



SMS/Viber/WhatsApp na broj 0613176171

Moguć svaki dogovor oko cene kod poručivanja više proizvoda.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.