slika
slika
slika
1 od 3

Lampa za nokte 60W

1.500 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
65
2
pre 9 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nela
Član od 31.10.2011.
Svi oglasi
LED LAMPA ZA NOKTE 60W
20 dioda lampe su raspoređene okolo, od kojih su 16 konvencionalne diode sa UV/LED lampama sa dvostrukim izvorom svetlosti i 4 moćne crvene diode lampe, a gel za pečenje je 180 stepeni u svakom smeru. Od palca do malog prsta gel za pečenje je ravnomerniji i temeljniji, bez crnih ruku i bez odsjaja.
Infracrveni uređaj za automatsko uključenje, upaliće se kada pružite ruku i ugasiče se će kada izvadite ruku. Postoje 4 režima vremena, koji se mogu podesiti prema vašim potrebama. Ima četiri brzine, 30s/600s/90s/Long light, koje se mogu slobodno prebacivati. 60W velike snage, 20 dioda sa dvostrukim svetlom imaju brže i ravnomernije pečenje gela, bez skupljanja i duži vek trajanja. Digitalni ekran je jasan. Ovaj proizvod je specijalno dizajniran za nokte i može se koristiti u većini suvih gelova, pružajući odličan efekat sušenja ne samo za nokte već i za nokte na nogama. Može se koristiti za sušenje laka za nokte, gela za nokte, lepka za fototerapiju itd. Pogodno za kućnu upotrebu i salon za nokte. Specifikacije: - Materijal proizvoda: ABS. - Snaga proizvoda: 60W. - Broj perli lampe: 20 dioda. -Izvor svetlosti perle lampe: UV/LED. - Tip napajanja: USB kabl. - Ulaz mašine: DC5V/2A. - Adapter: Nazivni ulaz: 100-240Vac 50/60HZ1A. - Nazivni izlaz: DC5V/2A. - Boja proizvoda: bela, roze. Paket je uključen: - 1 x lampa za nokte.
ID Oglasa: #141702351
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.