slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Lampa za nokte uv/led sun x7 max 1500w

1.900 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
21
1
juče
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Tip- Top-Shop-063-600-822
Član od 28.02.2022.
Svi oglasi
Napredne LED sijalice sa dvostrukim izvorom svetlosti za sušenje svih vrsta gelova za nokte bez razlikovanja vrste lakova za nokte. Uživajte u idealnoj profesionalnoj salonskoj umetnosti noktiju lako i slobodno kod kuće sa novom gel lampom za nokte Sun X7 MAX.
Nadograđena profesionalna LED lampa za gel nokte može skratiti vaše vreme sušenja za 80% u odnosu na druge lampe za nokte. Uštedite svoje vreme, trud i novac da biste dobili sjajno iskustvo u salonskoj umetnosti noktiju bilo kada i bilo gde.
Lampa za nokte Sun X7 MAX ima klasičnu crno-belu boju, ručku, lako je poneti bilo gde. Odvojiva baza je pogodnija za čišćenje uređaja.

Veliki LED ekran prikazuje jasnije vreme korištenja, tajmeri su unapred podešeni od 10s do 99s za iskusne stiliste noktiju da brzo izaberu odgovarajuće vreme sušenja za određeni gel lak za nokte. Zahvaljujući pametnom infracrvenom senzoru, lampa za nokte može raditi automatski bez podešavanja tajmera, ruke unutra - uključeno, ruke van - isključeno svetlo, idealno za kućnu i salonsku upotrebu.

Otvor za odvođenje toplote izbegava pregrevanje. Veoma pametan, prenosiv, brz, tih uređaj vrhunskog kvaliteta i performansi za upotrebu.
Otvor Sun X7 lampe za nokte na prenosivoj dršci dovoljno je velik da vam cela ruka može ući bez oštećenja manikira, a svetla okružuju sve vaše nokte tako da se svi ravnomerno očvršćuju.
Svetlo za sušenje ima odvojivi dizajn, ako želite da ga koristite za nožne prste, možete odvojiti donji deo.

57 UV+LED svetla ravnomerno su raspoređena po vrhu i bočnim stranama lampe. Tako će se vaši nokti pravilno osušiti.
Dizajn dvostrukog izvora svetlosti sa 365nm + 405nm talasne dužine. Može očvrsnuti gel za nokte, LED gelove, gel za gradnju noktiju, gel za skulpturu noktiju, lepak za dragulje od rhinestona, i drugu upotrebu gela, možete priuštiti sebi različite vrste gela po vašoj želji.

Sun X7 MAX lampa za nokte je fenomalan dodatak svakom profesionalnom salonu ali takođe i idealan poklon za sve prilike.



Karakteristike:
Naziv: SUN X7 MAX lampa za nokte
Tip: UV lampa od 150W
Tajmer: 10s \ 30s \ 60s \ 99s
Izvor svetlosti: Dvostruka sunčeva svetlost
LED: 57kom
Boja: bela
Adapter: CE odobren
Napajanje: UV/LED dvostruki izvor svetlosti
Dimenzije: 23cm x 20cm x 10cm


Paket uključuje:
1 x Lampa za nokte
1 x Priključak
1 x Uputstvo

Saljemo post expresom ili licno preuzimaje
Kon tel-063-600-822
ID Oglasa: #155666789
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.