slika
slika
slika
1 od 3

Lampa za nokte

1.800 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
171
5
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ivan 0665517889
Član od 19.10.2019.
Svi oglasi
Опис
168в УВ ЛЕД лампа за нокте:
ЛЕД лампа за нокте од 168в постиже тренутно сушење, без губљења више времена чекања.

УВ + ЛЕД двоструко светло, бави се већином врста лакова и гела за нокте, УВ гелом, УВ горњим премазом, УВ гелом за изградњу, лед гелом за нокте итд.
Светла су равномерно распоређена и опсег зрачења је већи. никада нећете наћи појединачне нокте који нису суви.

Не боли кожу, не утиче на ћелију, не брините о црним рукама. Сада можете променити стил ноктију у било ком тренутку без бриге о било каквим нежељеним ефектима.

Функционална и интелигентна УВ лампа:

Подешавања тајмера (30с 60с 90к120с) ће лако контролисати време очвршћавања и време ће бити приказано на великом ЛЦД екрану.

Аутоматски сензор без дугмади. ЛЦД екран и паметни сензор стављају вашу руку на светло за сушење, а ЛЕД светло ће се аутоматски упалити, уживаћете у најпрофесионалнијој технологији третмана ноктију код куће.

Смисао дизајна: Преносива и линија: Лампа за нокте има класичну црно-белу боју. Бисерна површина боје, висококвалитетна текстура, није лако огребати и лакше је одржавати чистом. Дизајн закривљених линија повећава унутрашњи простор и лако лечи руке или стопала.

Линије и светла чине га малом свемирском капсулом.

Proizvod  možete poručiti preko poruke na (KupujemProdajem), a možete pozvati na broj telefona 0665517889 ili pošaljite Sms sa vašim podacima za slanje. Proizvode šaljemo postexpresom preko pošte. Poštarina se plaća uz cenu proizvoda i ona iznosi oko 300din .    
ID Oglasa: #147617372
Informacije
Garancija na ispravnost robe



U koliko ima neki problem sa proizvodom imate prava na reklamaciju do 7 dana od podizanja paketa nakon toga ne uvazavamo reklamacije



U slucaju zamene jednu postarinu placa kupac jednu prodavac



Doslo je do izmene ne saljemo vise post expresom slanje bex sluzbom

Paketi do 5. kg 430 dinara preko toga skuplje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.