slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Mosen nail drill električna turpija za nokte vakuum pak

2.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
160
4
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
  • Vakuum pakovanje -kupac otvara prvi !
  •  
  • Moćni motor od 20000 o/min】Maksimalna brzina naše bušilice za nokte je 20 000 o/min, koja se može postići za 3 s.  Napravljen od metalnog materijala, motor može proizvesti jaču snagu i efikasno sprečiti stvaranje topline.  Ovo poboljšanje ne samo da skraćuje vreme lakiranja noktiju, već i produžava trajnost mašine.
  • User-friendly dizajn】Mosen profesionalna električna turpija za nokte opremljena je prvoklasnim ležajevima, koji mogu smanjiti nestabilnost tokom rotacije, učinkovito smanjiti vibracije i buku uzrokovanu lakiranjem noktiju.  Telo od legure aluminijuma visoke gustine efikasno sprečava stvaranje toplote, a neklizajući dizajn vrha pomaže da se čvrsto uhvati.  Svi ovi detalji osiguravaju bolje korisničko iskustvo.  Isprobajte Mosen, nećemo vas izneveriti.
  • Unaprijeđeni kabel za napajanje】 Za razliku od tradicionalnih prekidača zupčanika, Mosen komplet za bušenje noktiju koristi prekidač za podešavanje brzine koji kabel čini izdržljivijim.  Pomoću dugmeta za kontrolu brzine možete lako i brzo podesiti brzinu na 50%, 75% i 100% kratkim pritiskom i slobodno podešavati brzinu unutar intervala dugim pritiskom.  Ostao je i klizač za prekidač smera rotacije.
  • Sistem automatskog isključivanja za 30 min】Naša prenosna bušilica za nokte ima sistem automatske zaštite koji čini da bušilica za nokte automatski prestaje raditi nakon 30 minuta rada, a možete je ponovo uključiti ako je potrebno.  Sistem može efikasno pomoći u uštedi energije, zaštiti motora od preopterećenja i sprečiti ljude (posebno decu) da bušilica za nokte povređuje kada ste zaboravili da je isključite nakon upotrebe.
  • 11 u 1 profesionalna bušilica za nokte】 Mosen komplet električnih bušilica za nokte uključuje 1 * bušilicu za nokte, 6 * burgije za brušenje, 5 * svrdla za poliranje, 56 * traka za brušenje, 1 * 1,5 m kabla za napajanje i 1 * četkicu za prašinu .  Mašina za bušenje noktiju je pogodna za skidanje laka sa noktiju, komadića noktiju i gela za nokte, uklanjanje mrtve kože i žuljeva sa ruku ili stopala, i podrezivanje noktiju obolelih od onihomikoze.  Mosen, tvoj čuvar umetnosti noktiju.


Robu prodajem lično ili šaljem PostExpress-om o trošku kupca .

ID Oglasa: #145416021
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.