slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Profesionalna 2u1 UV Lampa za nokte - 180w

1.899 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
226
12
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Mega Jumbo Shop online
Član od 28.09.2022.
Svi oglasi

Besplatna dostava na 3 i vise proizvoda

Novo u originalnom pakovanju.

 

Snaga najnovijeg ultraljubičastog svetla za nokte je 180V sa 57 UV svetla za nokte dvostruko svetlo, što čini Z9 UV lampu za nokte veoma efikasnom i skraćuje vreme potrebno za manikir. Adapter za UV lampu za nokte učiniće izlazni napon proizvoda stabilnijim.
Jednostavan za rukovanje 

Naša UV lampa za gel nokte sa osetljivijim automatskim senzorom, svetla će se sama uključiti ili isključiti, u zavisnosti od toga da li su vam ruke u sušilici za nokte ili ne.

Kada stavite ruku u nju bez pomeranja dugo vremena, UV lampa će se automatski ugasiti nakon 120 sekundi. Ovo je dobar način da osigurate da vaše ruke neće biti izložene svetlu dugo vremena.
Intuitivniji displej - Naše UV svetlo za nokte ima 4 dugmeta za merenje vremena, pritisnite dugme, LED ekran će prikazati broj, kada dođete pravo unutra i svetlo počne da se pali, ekran će početi da se prikazuje od 1 Ako izaberete dugme za merenje vremena, odbrojava se ekran.
 Uklonjivi donji poklopac - Novonadograđene lampe za nokte za gel lak ne samo da poboljšavaju izgled, već i poboljšavaju karakteristike šasije. Tradicionalna šasija za presovanje je zamenjena magnetnom šasijom. Sve dok su rupe na proizvodu poravnate, šasija će automatski apsorbovati lampe za nokte za gel lak, smanjujući vreme utrošeno na pokušaj da se poravnaju rupe mašine za manikir.
Više prostora - Prostor unutar uv led lampe za nokte od 180 V je veći i visina je veća, što je pogodnije za upotrebu stopala. Veći prostor je takođe pogodniji za cirkulaciju vazduha uv led lampe za nokte, može učiniti unutrašnjost bolje rasipanje toplote.  

ID Oglasa: #150013956
Informacije

Besplatna dostava na poručena 3+ proizvoda

 

Lično preuzimanje na Bubnju posle 14h uz prethodnu najavu.  

 

 Plaćanje se vrši pouzećem

 

 U saradnji sa AKS-om postarina iznosi 350din fixno.

 

Kako poručiti:

 Preko KP poruke, vibera ili telefona

 Ime i prezime
 Ulica i broj
 Mesto i poštanski broj
 Broj telefona

 POGLEDAJTE SVE NAŠE PROIZVODE KLIKOM NA SVI OGLASI

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.