slika
slika
slika
1 od 3

Profesionalna električna turpija 20 000 rpm

18 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
54
2
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs online
Član od 12.04.2013.
kp izlog

NOVO! Profesionalna električna turpija 20 000 rpm, da Vaši nokti zablistaju punim sjajem !

 

  • Unapređeni profesionalni električni uređaj za manikir: set se sastoji od 6 različitih turpija, 6 brusnih traka i 5 uređaja za manikir. Može se koristiti za manikir, pedikir, poliranje, uklanjanje suvišnih zanoktica, ili za uređivanje noktiju kod kućnih ljubimaca itd. Odličan izbor za kućnu upotrebu i salon. Takođe se može koristiti za rad sa malim kožnim proizvodima, rezanje drveta i zidova, štemovanje, bušenje i brušenje.
  • Unapređen i stilizovan dizajn: Telo napravljeno od legure aluminijuma visoke gustine sa površinskom obradom otpornom na ogrebotine i padove. Oblik olovke na ručki osigurava udobno i čvrsto držanje, dok lagan dizajn čini uređaj pogodnim za putovanje i korišćenje kod kuće.
  • Prenosivost: Prenosivi električni uređaj za manikir, zahvaljujući malim dimenzijama i dizajnu USB interfejsa za punjenje, omogućava vam da radite manikir bilo gde - kod kuće ili u pokretu, koristeći laptop, power bank, USB punjač ili auto punjač.
  • Podešavanje brzine: Brzina električnog uređaja za manikir iz seta je podesiva. Takođe, možete birati između smerova obrtanja unapred i unazad prema vašim navikama. Dva smera obrtanja omogućavaju korišćenje za desnoruke i levoruke osobe. Glava za brušenje ima snažnu bravu, a brzina u minutu je 20,000 o/min.
  • Sigurnost i jednostavnost upotrebe: Set uključuje 1 x električni uređaj za manikir, 6 x originalnih glava za brušenje, 5 x karbidnih vrhova, 6 x brusnih traka, 1 x napajanje i 1 x uputstvo za upotrebu. Glavu za bušenje možete lako zameniti - jednostavno je izvučete i zamenite.

 

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #159456478
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.