slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Profesionalna punjiva električna turpija za nokte 35000RPM

2.990 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
14
0
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Venditio Invictus online
Član od 15.10.2022.
Svi oglasi

【Nadograđena profesionalna bušilica za nokte】: Niske vibracije, niska buka, nesmetan rad. Napravljen od materijala od legure aluminijuma sa jedinstvenim metalnim sjajem na osećaju je lagan, sa otvorom za ventilaciju i ne akumulira toplotu. Kopča na leđima za kaiš, tuniku ili džep. Električna bušilica za manikir je odlična za upotrebu u kozmetičkim salonima, kućnim salonima i putovanjima za negu noktiju. Salon Essentials: Najbolji izbor za profesionalne tehničare za nokte ili ljubitelje nege noktiju.


【Punjivi i bežični dizajn】: Sa velikim kapacitetom baterije (2500mAh). Brzo punjenje i dugo trajanje baterije. Alati za manikir se mogu koristiti 8-10 sati nakon 2 sata potpuno napunjenih, a bežični dizajn čini kreč jednim električnim uređajem lakšim za nošenje i skladištenje. Kompaktna kućna bušilica donosi vam jednostavno iskustvo u salonu kod kuće. Električna bušilica za nokte se takođe može koristiti kao privremena baterija za napajanje. Savet: Nemojte ga koristiti prilikom punjenja da biste održali dug životni vek!


【Efikasna električna turpija za nokte】: Značajno snažniji motor, NAILGIRLS bušilica za nokte dizajnirana je sa podesivom brzinom, dolazi sa kontrolnim dugmetom koje vam pomaže da menjate brzinu suptilno i postepeno od 0-35.000 o/min. Skidanje akrila i gel laka sa lakoćom. Komplet E turpija ne gubi snagu prilikom brušenja tvrdih akrilnih eksera sa visokim obrtnim momentom. Recite zbogom onim slabim akrilnim gel bušilicama za nokte! Savet: Početnicima preporučujemo da prvo počnu da koriste malu brzinu!


【Električna bušilica za nokte】: Prekidač za rotaciju napred i nazad. E mašina za datoteke pogodna za dešnjake i levoruke. Električna bušilica za nokte kojom se lako menja burgija bez alata. Savršen je za rezbarenje, graviranje, glodanje, brušenje, oštrenje, brušenje, sečenje, poliranje, bušenje, kao i uklanjanje zanoktica, savršeno oblikuje vaše nokte. Idealan poklon: Najbolji izbor poklona za žene koje su ljubiteljice umetnosti noktiju.

 

POGLEDAJTE SVE OGLASE

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  
Ime i prezime,  
Adresa,  
Kontakt telefon 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  

ID Oglasa: #164251875
Informacije

Proizvodi su uglavnom nekorišćeni, uveženi iz Švajcarske, u originalnom pakovanju, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  •  Lično preuzimanje u Kragujevcu
  •  Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja. Ako nešto nije u redu, rešavamo u najkraćem roku

Kontakt telefon: 065-919-6759

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.