slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Skidac gel laka

450 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
62
4
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nela
Član od 31.10.2011.
Svi oglasi
 

MagicNails nam donosi Magic Remover odnosno skidač gel laka za nokte, koji deluje tako što trenutno i automatski razgrađuje površinu gel-laka i omogućava lako uklanjanje gel površinskog sloja. Više ne moramo čekati dugo ili ići u profesionalni salon za nokte, sve to možemo u svom domu.

 

Magic Remover je revolucionarno sredstvo za uklanjanje laka za nokte koje olakšava proces uklanjanja ostatka gel laka bez brige o zdravlju noktiju.

Nema više struganja, dugog i mukotrpnog brušenja, namakanja u acetonu i brige o oštećenju površine nokta.

Ovaj proizvod napravljen na bazi prirodnih sastojaka, veoma je laganog mirisa i može lako da ukloni lak a da ne moramo brinuti da li ćemo tokom procesa oštetiti naš nokat.

Samo lagano nanesemo bazu i sačekamo 3-5 minuta.

 

Prednosti:

 

- Nema više namakanja u acetonu
- Nema više folija
- Nema više struganja
- Nema više brušenja i uklanjanja
- Sve što treba da uradite je da samo nanesete sredstvo za uklanjanje akrilnog gel laka preko noktiju i uklonete ga priborom za nokte

 

Magični odstranjivač laka za nokte napravljen je od zdravih i prirodnih sastojaka i gotovo nema mirisa, što nije iritativno i neće naneti nikakvu simulaciju ili štetu pravim noktima.
ID Oglasa: #158130359
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.