slika
slika
1 od 2

Ulozci za stopala

700 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Silikonski ulošci za prednji deo stopala Ovi ulošci su tanki, meki i prijatni za nošenje. S obzirom na to da su od silikona, lepo prijanjaju uz nogu i nema ni jednog dela koji vas može žuljati, stezati i stvarati vam nelagodnost. Rastegljivi su, pa se s toga lako prilagođavaju i muškim i ženskim nogama. Deo koji se navlači na prst kako bi uložak bio bolje fiksiran takođe ne steže i ne žulja iako je između prstiju. Ako su bolovi u gornjem delu stopala nešto što vam svakodnevno stvara neprilike i ometa vas ne samo u obavezama koje imate već i u uživanju, onda su silikonski ulošci dizajnirani baš za ovaj deo stopala nešto čime morate „ častiti“ svoje umorne noge. Bol u navedenom delu noge može biti posledica nošenja neudobne obuće generalno, a naročito visokih potpetica. Silikonski ulošci vas oslobađaju osećaja pečenja i trnjena prednjeg dela stopala koji nastaje usled stajanja, dugog hodanja i nošenja cipela sa visokom štiklom. Takođe, ovi ulošci dobri su i ako nema intenzivnih bolova, već samo želite dodatnu udobnost. Da li ovi ulošci služe samo da ublaže bolove i nelagodnost? Ne, već služe i za to da vam se noga ne kliza u obući. To je vrlo čest slučaj sa štiklama, naročito kada ih žene nose na najlonske čarape koje čine da cipela bude još „ klizavija“ . Kada ih nosite iz tog razloga, da biste sprečili klizanje, onda je preporčuljivo nositi ih preko čarapa. Ono što takođe ove uloške čini tako prijatnim jesu rupice koje po sebi imaju. One s jedne strane dodatno utiču na to da se noga ne kliza u obući ali i, što je mnogo važnije, omogućuju stopalu da diše. Za razliku od običnih silikonskih uložaka u kojima se noge znoje više nego inače, ovde su rupice zadužene da to spreče Pakovanje sadrži 1 par silikonskih uložaka za prednji deo stopala. Održavanje: nakon celodnevnog nošenja operite uloške mlakom vodom i blagim sapunom i ostavite da se osuše na vazduhu.

ID Oglasa: #165883862
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.