slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

USB grickalica za nokte

1.800 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

U životnom stilu današnjeg modernog sveta, kada vreme postaje dragoceno, svaki proizvod koji nam štedi vreme i poboljšava svakodnevne rutine je neophodan. S tim na umu, ponosno vam predstavljamo našu USB grickalicu za nokte – spoj praktičnosti, bezbednosti i preciznosti, sve to u kompaktnom i elegantnom dizajnu.

Ova revolucionarna grickalica za nokte nije samo jednostavan uređaj. Ona je konstruisana tako da pruži efikasno, bezbedno i tiho oblikovanje noktiju, što je čini pogodnom za sve generacije. Bilo da ste roditelj koji želi da skrati nokte svoje bebe bez buke koja može probuditi dete, ili starija osoba koja traži bezbedan način za negu noktiju, naša USB grickalica za nokte je pravi izbor za vas.

 

Ono što ovu grickalicu čini zaista posebnom su njeni jedinstveni atributi.

Karakteristike:
  • Bezbednost pri upotrebi. Osmišljena tako da omogućava bezbedno korišćenje za sve, uključujući i one sa posebnim potrebama. Bez rizika od povreda, možete lako i brzo oblikovati nokte.
  • Tiha operacija. Zahvaljujući operaciji na samo 50dB, naša grickalica pruža tiho iskustvo, čuvajući mir u vašem domu, što je posebno važno za roditelje malih beba.
  • Snažan motor. Bez obzira na učestalost upotrebe, moćan motor neće zaglaviti, obezbeđujući kontinuiranu efikasnost.
  • Inovativna kutija za sakupljanje ostataka. Ova grickalica dolazi sa inovativnim sistemom za skladištenje ostataka, koji sprečava prskanje prilikom oblikovanja noktiju, čineći čišćenje brzim i jednostavnim.

Za razliku od drugih proizvoda na tržištu, naša grickalica za nokte pruža vrhunski kvalitet po izuzetno pristupačnoj ceni od samo 2190 dinara. To je investicija u vašu svakodnevnu rutinu nege koja će vam se sigurno isplatiti.

Zašto se zadovoljiti sa manje kada možete imati najbolje? Izaberite našu USB grickalicu za nokte danas i doživite novu dimenziju nege noktiju.

ID Oglasa: #165868367
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.