slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Infracrveno cebe za mršavljenje

350 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
14
0
pre 13 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

Dubinska detoksikacija sa više efekata: ćebe za saunu sa rupama za ruke pomaže u eliminaciji toksina iz tela. Kada se koristi redovno ili posle vežbanja, može stimulisati metabolizam, ublažiti napetost mišića u celom telu i takođe pomoći u poboljšanju kardiovaskularnog zdravlja i ulepšavanju. Kontrola temperature i tajmer: Multifunkcionalni ručni daljinski upravljač sa 6 podešavanja temperature i inteligentnim podešavanjima tajmera od 1 do 60 minuta. Možete odabrati željenu temperaturu i vreme kako biste u potpunosti uživali u šarmu saune. Sklopiv i prenosiv: Lagan je, tanak i lako se sklapa, tako da ga možete poneti sa sobom bilo kada i bilo gde. Bilo da putujete poslovno, vežbate ili idete na odmor, možete uživati u znojenju u sauni kad god i gde god poželite. 5-slojni sigurnosni materijali: Posebno odabrana ekološki prihvatljiva, vodootporna, vatrootporna i nepropusna oksford tkanina, pamuk koji zadržava toplotu i infracrveni grejni sloj. Ovih 5 slojeva osiguravaju održavanje temperature i sigurnost i čine da se brzo znojite. Uključeno 5 sauna paketa: 5 sauna paketa je uključeno besplatno. Ako ovo koristite zajedno sa ćebetom za saunu, možete se znojiti brže i efikasnije, udvostručavajući zdravstvene prednosti sesije saune.

 

specifikacija Broj modela artikla BV-802 Dimenzije 70,87 k 31,5 inča / 1800 k 800 mm Neto težina (uključujući svu dodatnu opremu) 7,17 lbs / 3,25 kg Performanse 390V Raspon temperature 1-6 nivoa (95° F-176° F / 35° C-80° C) Glavni materijali Oksfordska tkanina Trajanje upotrebe 3 godine

ID Oglasa: #164064693
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.